По $7000 за втечу. На Вінниччині викрили схему переправи ухилянтів за кордон

По $7000 за втечу. На Вінниччині викрили схему переправи ухилянтів за кордон
  • Правоохоронці Вінниччини викрили у регіоні групу зловмисників, які організували канал незаконного перетину чоловіками призовного віку державного кордону України. Свої послуги чоловіки оцінили у 7000 доларів США.

35-річний вінничанин та його 38-річний спільник, раніше судимий житель Вінницького району, шукали охочих незаконно перетнути державний кордон України. Про це інформує поліція Вінницької області.

— Молодший займався пошуком «клієнтів» та організовував переправлення. Старший — координував маршрут, умови, підбирав провідників, які мали перевести «ухилянтів» до сусідньої держави. Свої послуги чоловіки оцінили у 7000 доларів США, — зазначають у повідомленні поліції. — 13 листопада слідчі слідчого управління, оперативники УСБУ та спецпризначенці КОРД затримали зловмисників одразу після того, як фігуранти отримали частину грошей від «клієнта» — 2000 доларів США та 3400 євро.

Відео дня

У чоловіків вилучили гроші, мобілки та інші речові докази. Нині вони затримані те перебувають під вартою.

Затриманим повідомили про підозру за незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

Служба безпеки, нагадаємо, зібрала доказову базу на колишнього заступника Голови Служби судової охорони, який організував масштабну схему нелегального виїзду чоловіків за межі України.

За даними слідства, «схема» діяла у Київській, Львівській, Хмельницькій, Волинській, Харківській, Вінницькій, Дніпропетровській та Одеській областях.

 

Читайте також:

Трьом військовим з Вінниччини просять присвоїти посмертно звання Героїв України

Понад тисяча військових та 38 танків: Генштаб ЗСУ назвав втрати окупантів за добу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергей

    На парашу бандитов!

keyboard_arrow_up