Підозрюють в угоні авто: допоможіть знайти Кирила Дерев'янка

Підозрюють в угоні авто: допоможіть знайти Кирила Дерев'янка
Поліція встановлює місцеперебування Кирила Деревянка
  • Вінницька поліція оприлюднила фото чоловіка. Його підозрюють у крадіжці авто. Погляньте на ці знімки. Може ви знаєте, де зараз Кирило Дерев'янко?

— Управління карного розшуку встановлює місцеперебування 39-річного Деревянка Кирила Миколайовича, підозрюваного у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

На сайті обласного главку виклали фото Кирила:

Відео дня

 

Прохання до громадян, які володіють будь-якою інформацією, що допоможе встановити місцеперебування розшукуваного, повідомити поліцію за телефонами:

  • (0432) 59 49 00,
  • 59 40 22,
  • 59 40 23
  • або 102.

Конфіденційність гарантовано.

Довідка:

Стаття 289. Незаконне заволодіння транспортним засобом

1. Незаконне заволодіння транспортним засобом карається обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк;

2. Ті самі дії, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з насильством, що не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинені з проникненням у приміщення чи інше сховище, або з використанням електронних пристроїв для втручання в роботу технічних засобів охорони, або якщо предметом незаконного заволодіння є транспортний засіб, вартість якого становить від ста до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, караються позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені організованою групою або поєднані з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або якщо предметом незаконного заволодіння є транспортний засіб, вартість якого у двісті п’ятдесят і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян, караються позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Вінницьким районним управлінням поліції, нагадуємо, за підозрою у вчиненні майнового злочину розшукується 37–річний вінничанин Миронюк Володимир Петрович.

23 листопада, нагадаємо, була масштабна ракетна атака по Україні. На Вінниччині є влучання. У матеріалі зібрана вся актуальна інформація від початку до закінчення тривоги.

Також розповідаємо, про шість способів, як зарядити мобільний телефон та що має зробити кожен вінничанин

 

Читайте також:

Планові та аварійні відключення світла у всіх регіонах. А у вас є світло?

На Вінниччині облаштували 193 Пункти незламності (Мапа з адресами)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up