Під варту взяли вінничанина, який влаштував бійку та стрілянину в «Аурі»

Під варту взяли вінничанина, який влаштував бійку та стрілянину в «Аурі»
  • Під час відпочинку в нічному ресторані посварилося дві компанії. У результаті виникла бійка, яка закінчилась стріляниною.
  • Чоловіка, який стріляв, КОРД затримав у туалеті закладу, де він зачинився. Сьогодні суд узяв його під варту.

У Вінницькому міському суді сьогодні, 24 січня, обирали запобіжний захід чоловікові, який влаштував стрілянину в ресторані «Аура».

Під час засідання стало відомо, що затриманий бив своїм противників руками, ногами та стільцем. Закінчив конфлікт стріляниною та заховався у туалеті.

Відео дня
v class="video-block">

— З матеріалів клопотання стало відомо, що у вечірню пору доби підозрюваний разом із двома друзями прийшли до одного із ресторанів м. Вінниці. Близько 03 години ночі підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, висловлюючись нецензурною лайкою, почав безпричинно ображати відвідувачів ресторану, які з метою з’ясування причин такої поведінки приблизилися до підозрюваного, — зазначають у пресслужбі Вінницького міського суду Вінницької області. — Після цього, підозрюваний розпочав безпричинно бійку з останніми. Підозрюваний завдав удар ногою в ділянку живота незнайомому чоловікові, удар кулаком в обличчя і удар стільцем в ділянку тулуба іншому чоловікові. Надалі підозрюваний повернувся до столу, де знаходилась його сумка і дістав звідти пристрій для відстрілу гумових куль та здійснив з нього декілька пострілів у напрямку групи осіб, серед яких знаходилися двоє вищевказаних чоловіків. Також підозрюваний здійснив декілька пострілів у напрямку двох чоловіків, які підбігли до нього, намагаючись забрати зброю. Після чого, підозрюваний вибіг до туалету ресторану, де його було затримано працівниками поліції.

Під час пострілів постраждали дві людини. В одного чоловіка поранення живота, в іншого — грудної клітки та живота. 

Наразі тривають слідчі дії. Затриманий найближчі 60 діб проведе під вартою.

Зазначимо, що вінничанин підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 296 КК України info. Таке правопорушення караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Це не перший випадок в нічному клубі

В 2017 році  у ресторані «Аура» жорстоко побили чоловіка  Камери відеоспостереження не зафіксували інцидент. Тоді побитий чоловік відмовився від претензій до кривдників. Подробиці ми писали в публікаціях:

 

Читайте також:

Зниклу у Бершаді жінку знайшли мертвою. У неї залишилася маленька донечка

Евакуюють людей з усіх торгових центрів Вінниці. Що відбувається? (ОНОВЛЕНО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (30)
  • Анатолий Гордий

    сбушники  живут  на  минимальную  зарплату   вот  и  пришли  встоловку  щей  похлебать
  • Eduard Konoval

    Работники СБУ в 3 часа ночи орут песни......После тяжёлого трудового дня???

    Читач90 reply Eduard Konoval

    Это не работники а бандиты
  • Mira Vinichyk

    цікаво як пройшов на вході? охорона пропускає при огляді металошукачем же ж 🤔
  • Ольга Рубинова

    Странно, что не озвучили имени ...наверное чей то сыночек...прошу заметить ,что ни в одних новостях не прозвучала новость,только в титрах...уверенна отмажут.

keyboard_arrow_up