Під варту взяли «кримінального авторитета». Вийти на волю він зможе за заставу у понад 41 мільйон

Під варту взяли «кримінального авторитета». Вийти на волю він зможе за заставу у понад 41 мільйон
  • До слідчого ізолятора помістили «кримінального авторитета», який організував рейдерське захоплення цукрового заводу.
  • Збитки від такої оборудки сягнули понад 41 мільйон гривень. Такий же розмір застави він може сплатити, якщо захоче вийти на час слідства на волю.

Підозру у незаконному заволодінні часток статутного капіталу цукрового заводу повідомили жителю Вінницької області, який у злочинному світі позиціонується як «кримінальний авторитет». Про це інформує відділ комунікацій поліції Вінницької області.

Вінницький міський суд обрав чоловіку запобіжний захід тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі понад 41 мільйон гривень. 

— 58-річний уродженець Вінницької області сприяв незаконному заволодінню частками статутного капіталу одного із цукрових заводів області. До своєї злочинної діяльності зловмисник залучив сімох осіб та розприділив між ними ролі, — зазначають у поліції. — Аби втілити злочинний план чоловік разом зі спільниками використовуючи підроблені документи за допомогою кількох нотаріусів Київської та Вінницької областей здійснив відчуження двох часток у статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю. Сума завданих збитків становить 41 мільйон 138 тисяч гривень.

Відео дня

За даним фактом слідством здійснюється досудове розслідування.

Затриманий раніше судимий за майнові та насильницькі злочини. Також нині до суду скеровані обвинувачувальні акти відносно чоловіка щодо створення незаконних збройних формувань та службового підроблення.

У Вінниці зараз, нагадаємо, судять дівчину, яка хотіла продати гуманітарки на близько пів мільйона гривень. 25-річну вінничанка вини не визнає, вона сплатила понад 200 тисяч гривень застави, щоб не бути під арештом. 

Також днями з-під варти звільнили водія, який на легковику в'їхав у колону байкерів. Жахлива автопригода, як ми розповідали раніше, трапилася на Могилів-Подільській трасі. Загинули два хлопці та молода дівчина. Винуватця ДТП одразу затримали та взяли під варту. Нині він вдома.

 

Читайте також:

З потрощеного «ВАЗу» рятувальники дістали трьох дорослих та однорічну дитину

На «зебрі» по Юності Hyundai збив 58-річного вінничанина

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Артур

    Посадити виродка за грати.
  • Ігор Гойчук

    Розгрібати завали. А ще краще на розмінування! 😈

keyboard_arrow_up