Під масками відомих брендів: на Вінниччині вилучили партію сурогатного коньяку

Під масками відомих брендів: на Вінниччині вилучили партію сурогатного коньяку
  • Співробітники Могилів-Подільського районного відділу поліції виявили та вилучили нелегальний алкоголь, вагою майже 2 тонни, який не мав необхідних маркувань акцизного збору. Цей алкоголь був прихований під популярним брендом.

На Вінниччині поліцейські вилучили з незаконного обігу підакцизного елітного алкоголю на понад 200 тисяч гривень. Про це повідомляє поліція Вінниччини.

— Інспектори сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль Mercedes під керуванням 45-річного жителя села Серебрія. Під час перевірки транспортного засобу поліцейські виявили 627 тетрапаків та 25 п’ятилітрових пластикових пляшок з алкоголем сумнівної якості, — розповідає т.в.о. начальник Могилів–Подільського районного відділу поліції Роман Півторацький.

Відео дня

 

Під час операції, проведеної співробітниками Могилів-Подільського районного відділу поліції, було вилучено близько 2000 літрів нелегальної горілки та коньяку невідомого походження. Оцінюється, що ці товари мають вартість понад 200 тисяч гривень на ринку.

Вилучена підакцизна продукція була направлена на експертизу з метою встановлення її походження. Поліцейські продовжують здійснювати розслідування, спрямоване на виявлення джерела цих нелегальних товарів.

Автомобіль, який використовувався для транспортування цих товарів, був поміщений на арештмайданчик.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

 

Читайте також:

Суд по справі митрополита Тульчинського Іонафана: відбулось перше засідання

«Білет» в Молдову: на Вінниччині банда переправляла чоловіків через кордон

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up