Перестрілка та заручниця. Чому у віддалене село прилетіли КОРДівці з автоматами? ОНОВЛЕНО

Перестрілка та заручниця. Чому у віддалене село прилетіли КОРДівці з автоматами? ОНОВЛЕНО
  • На Вінниччині викликали поліцію до родини, у якій чоловік взяв дружину в заручники.
  • Спецпризначенці прилетіли на гвинтокрилому, але до місця доїхали на… шкільному автобусі.
  • Була перестрілка.
  • У поліції розказали моторошні деталі.

Це сталося у середу, 18 квітня 2018 року,  близько 14.30 у селі Вербка Чечельницького району. Телефоном спецлінії поліції «102» надійшло повідомлення від 49-річної мешканки про насильство в сім’ї.

—  «На місце події негайно прибули працівники сектору реагування патрульної поліції. З’ясувалось, що в будинку в п’яний чоловік погрожує жінці  рушницею. Поліцейським вдалося вивести жінку з будинку. Вона не постраждала. Коли дебошир побачив працівників поліції, відкрив стрілянину у їхній бік. У відповідь поліцейський застосував табельну вогнепальну зброю та поранив зловмисника в ногу», — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Після цього 50-річний чоловік забарикадувався в будинку.  Поліцейські проводили перемовини, намагаючись переконати його вийти з будинку та добровільно здати зброю. Але це не діяло на чоловіка.

Відео дня

Читайте також: Обличчям у землю: Відео затримання 40 рейдерів, які стріляли в Метанівці (ФОТО)

У результаті для затримання озброєного громадянина начальник вінницької обласної поліції Юрій Педос ввів спецоперацію «Грім».

У поліції зазначають, що за рішенням керівництва Нацполіції та МВС України до проведення спецоперації  залучили спецпідрозділ КОРД.

«Спецпризначенці оперативно провели штурм будівлі, перед цим переконавшись, що у будинку, крім зловмисника, більше нікого немає. Застосувавши заходи фізичного впливу, поліцейські затримали зловмисника, у нього вилучили зброю. Після чого йому була надана медична допомога», — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

— «Віддалене село Вінниччини. Неадекватний чоловік взяв в заручники дружину. Поліція прибуває на виклик, перестрілка. Дружину вдалося визволити. Чоловік забарикадувався в будинку», — так починався пост Голови Нацполіції України Сергія Князєва, який він виклав у середу, 18 квітня 2018 року, пізно ввечері на ФБ.

 

Варто зазначити, що для операції адміністрація району надала шкільний автобус, на якому доставили сецпризначенців до місця.

—  «Але знову на шкільному автобусі. Як в 2014 на сході, коли зупиняли росіян... Дежавю. Думаю, що незабаром у кожному обласному спецпідрозділі вже буде свій транспорт», —  зазначає Князєв.

Наразі на місці надзвичайної події працює слідчо-оперативна група поліції. Проводяться першочергові слідчі дії. Слідчі за фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 348 КК України (посягання на життя працівника правоохоронного органу).

Дивіться відео, як спецпризначенці прилетіли на гвинтокрилому:

Сьогодні, 19 квітня, під час проведення обшуку в домоволодінні поліцейські вилучили чотири тротилові шашки та електродетонатор. Вилучене відправлено на експертизу. Слідство триває.

Дивіться фото з місця операції:

 

 

Читайте  також:

Нічна погоня з перестрілкою: копи гнались за п’яним водієм «BMW»
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Женя Иванов

    гвинтокрилий - это Карлсон чтоли хД



    зато когда в городе шмаляют друг в друга непонятно кто, то никого...
  • Max

    Пиар конечно. Вот ранил бы кого-то дебил пьяный или убил, все бы вопили "Где же хваленый спецназ?"
  • Задунайский Торонтуй

    ==прилетіли на гвинтокрилому,

    и тут отличилась. Нет предела словотворческой фантазии.
  • Виталик Тирпак

    100 человек на алкаша? Серьёзно?))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up