Оголосили підозру трьом чоловікам, які вкрали з офісу вінничанина 400 тисяч гривень

Оголосили підозру трьом чоловікам, які вкрали з офісу вінничанина 400 тисяч гривень
  • Троє чоловіків минулого року обікрали офісне приміщення у Вінниці. Винесли 400 тисяч гривень.
  • Поліція провела розслідування, встановила зловмисників та оголосила їм про підозру. Усі зібрані докази доводять провину тріо.

Підозру чоловікам оголосили 23 серпня 2022 року. Про це інформує Поліція Вінницької області.

Сам злочин стався у листопаді 2021 року. Тоді троє вінничан викрали грошові кошти з офісного приміщення, яке належить 36-річному підприємцю.

Чоловіки заздалегідь спланували злочин та розділили ролі. Двоє — пошкодили вікно на другому поверсі офісу, проникли всередину та викрали з металевих сейфів близько 400 тисяч гривень. Третій — стояв на шухері. Всі разом з місця події поїхали на автомобілі.

Відео дня

— Проведеними розшуковими заходами оперативники та слідчі встановили неспростовні докази причетності до скоєного трьох вінничан віком 29, 31 та 43 років. За вчинення аналогічного злочину наразі в суді знаходяться матеріали досудового розслідування відносно одного із зловмисників, — зазначають у повідомленні поліції. — Двоє інших до кримінальної відповідальності раніше не притягувались.

За місцями проживання підозрюваних правоохоронці проведені санкціоновані обшуки. Вилучили рації, відмички, викрутки та інші  речові докази.

Нині триває досудове розслідування. Після нього буде встановлена остаточна правова кваліфікація злочину.

Попереднього чоловіків звинувачують у крадіжці. За це передбачена відповідальність — позбавленням волі терміном до восьми років.

 

Читайте також:

Вбивство немовляти на Жмеринщині. Поліція з'ясувала деталі трагедії

Поліція, швидка та потерпілий на асфальті. На об'їзній чоловік вскочив під машину

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up