Невдале викрадення Lexus. Крадій назвався чужим іменем та вдарив поліцейського

Невдале викрадення Lexus. Крадій назвався чужим іменем та вдарив поліцейського
  • Викрасти автомобіль преміумкласу хотіло двоє чоловіків. Вони проникли в Lexus, але не змогли його завести. Під час затримання один із бандитів кидався на поліцейського та вдарив його.

Інцидент стався вночі 3 лютого на вулиці Чехова. Свідком злочину став власник машини, який і набрав «102».

— Поліцейські зв'язались із заявником, який повідомив, що зловмисники залишили місце події. Чоловік також надав інспекторам детальний опис невідомих, — зазначають у Патрульній поліції. — Відпрацьовуючи прилеглу територію, охоронці порядку виявили 2-х громадян, схожих за описом. Чоловіки відмовились назвати поліцейським будь-які свої дані. Заявник їх упізнав, тож патрульні затримали громадян.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції.

Відео дня

Стало відомо, що чоловіки намагалися поцупити Lexus LX 570. За оперативною інформацією, підозрювані входили до організованого злочинного угрупування, яке займалось викраденням елітних автомобілів по всій країні.

— Затримані категорично заперечували причетність до злочину, називались вигаданими іменами, надавали недостовірні дані про себе. У територіальному підрозділі поліції оперативники встановили їх особи — 42-річний житель столиці та 26-річний уродженець Луганської області, який також мешкає у м. Київ, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Зловмисники раніше неодноразово притягувались до відповідальності за аналогічні злочини, молодший із них відбував покарання за незаконне зберігання зброї. Підозрюваним загрожує позбавлення волі терміном до 12 років.

42-річному затриманому оголосили підозру за замах на незаконне заволодіння транспортним засобом. Молодшому його колезі, 26-річному луганчанину, також інкримінують цей злочин. Додатково на нього відкрили провадження за те, що вдарив під час документування злочину правоохоронця.

 

Читайте також:

Автомати, пістолети та гранати. У Вінниці затримали торгівців зброєю

Працівник літинської колонії взяв у засуджених 65 тисяч гривень хабаря

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анатолий Брянцев

    Как по мне то уже проще потратиться на стоянку
  • Анатолий Гордий

    хозяин  лексуса    наверное  работает  дворником  в  осбб   поэтому  так  быстро  ззаднржали
  • Nataliya Dybvadskog

    Оце вже наглість! Це ж треба бути вже такими ко...ченими, щоб в поліцейських відбирати автомобіль! А що вже казати, що б такі мурло робили з пересічними громадянами- вбили б?
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up