Нервував, тікав та мав 22 пакетики з амфетаміном. Зловили 34-річного «закладчика»

Нервував, тікав та мав 22 пакетики з амфетаміном. Зловили 34-річного «закладчика»
  • Сьогодні рано-вранці у Вінниці поліцейські виявили розповсюджувача наркотиків. Чоловік мав при собі два десятки торбинок з амфетаміном.

Інцидент стався близько 5-ї години 15 грудня на вулиці Князів Коріатовичів. Про нього розповіли у відділі комунікацій поліції Вінницької області. Увагу патрульних привернув перехожий. І, як виявилося, не даремно.

— Чоловік викликав підозру тим, що різко змінив напрямок руху, щойно побачив поліцейський екіпаж. Інспектори його наздогнали та зупинили. Під час поверхневої перевірки у 34-річного місцевого мешканця поліцейські вилучили 22 пакетики з амфетаміном, — йдеться у повідомленні поліції. — За попередньою інформацією, чоловік може бути причетним до розповсюдження наркотиків шляхом закладок. 

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. 

Відео дня

 

Читайте також:

Молдаванин, який вчинив у Німеччині ряд тяжких злочинів, ховався на Вінниччині

Мінус 60 тисяч гривень з карти. 31-річну вінничанку розвели ковід-шахраї

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • анатолій варгатюк

    А чому не показуєте його рило. Покажіть на люди. Народ повинен знати і своїх героїв в лице, а також ось таких калік на розум від природи...
  • Татьяна Петрова

    У меня есть знакомая у которой 2 сына наркомана.Одного подсадила девушка а другого уже брат.Наркоманская цепочка в природе.Ее муж и отец сбежал к молодой а она в 20 лет инвалида родила.
  • Zesraka Zelena

    кунично  нервував  и тикав, ведь минты  за  освобождиння  запросили примерно  10,000 долярив .минты ничем не  отдичаюця  вид  цього  закладчика

keyboard_arrow_up