Назвали регіони, де беруть найбільше хабарів. Чим відзначилась Вінниччина?

Назвали регіони, де беруть найбільше хабарів. Чим відзначилась Вінниччина?
  • За 8 місяців 2021 року Державне бюро розслідувань (ДБР) задокументувало отримання неправомірної вигоди посадовцями на загальну суму 20,8 млн гривень.
  • Найбільшу загальну суму задокументували у Києві.

Про це повідомили в ДБР.

За вказаний період найбільшу загальну суму неправомірної вигоди задокументували у Києві — 8,8 млн гривень, Харківській області — 1,8 млн гривень, Київській області — 1,7 млн гривень, Одеській області — 1,4 млн гривень, Тернопільській області — 1,1 млн гривень. 

Загальний розмір збитків становить 167 млн гривень, арештовано майна на суму 365 млн гривень.

Відео дня

Найбільші суми збитків у кримінальних провадженнях, що направлені до суду, задокументували у місті Києві — понад 77 млн гривень, в Одеській області — понад 27 млн гривень та у Вінницькій області — майже 20 млн гривень.

korupciya.png

За цей період ДБР повідомило про підозру у вчиненні корупційних кримінальних правопорушень 482 особам. З них за статтею прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди стосовно 282 осіб.

У Вінниці, нагадаємо, в липні поліцейські затримали одного з керівників військової частини, який вимагав хабар від військового. Досудовим розслідуванням встановили, що підозрюваний вимагав від військовослужбовця 4500 гривень неправомірної винагороди за не ініціювання проведення службового розслідування за розтрату  військового майна та непритягнення його до відповідальності.

 

Читайте також:

Найякісніше життя в Україні мають вінничани. Вінниця всьоме очолила рейтинг 

Розбили вікно, приснули газом та забрали 200 тисяч. Подробиці зухвалого пограбування

Гучне затримання у центрі Вінниці. КОРДівці зловили торговця метадоном

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ivan Kovalenko

    Дбр, ще те джерело😁😆🤣🤣🤣

keyboard_arrow_up