На Вишенському озері екс-зек зухвало напав на жінку. Чому повернувся на місце злочину?

На Вишенському озері екс-зек зухвало напав на жінку. Чому повернувся на місце злочину?

Вчора, 5 вересня 2019 року, оперативники Вишенського відділення поліції затримали 35-річного вінничанина. Його підорюють у розбійному нападі на жінку в парку Дружби народів.  Варто додати, що раніше злочинець 15 років провів у тюрмі.

У середу, 4 вересня 2019 року, мешканка Сутисок повідомила у поліцію про пограбування. За словами 52-річної жінки, у парку Дружби народів на неї напав бандит. Злочинець вирвав силою у жінки сумку, в якій були гроші та мобільний телефон.

Але жінка почала відбиватися від нападника парасолькою та вихопила його рюкзак з речами.

— 5 вересня затримали правопорушника у цьому ж парку, де він вчинив злочин. Зловмисником виявися 35-річний раніше судимий вінничанин. 15 років він провів за гратами за вчинення аналогічних злочинів та в травні цього року звільнився з місць позбавлення волі, — розповів начальник управління карного розшуку обласного главку поліції Андрій Дамзін.

Відео дня

За словами затриманого, у парк він повернувся шукати свій рюкзак, адже думав, що загубив його.

Наразі вирішується питання про оголошення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

— Як з’ясувалось, вінничанин причетний ще до одного розбійного нападу на молодика в Вінниці та до крадіжки ноутбука і мобільного з реабілітаційного центра у Немирові, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 КК України (розбій). За таке правопорушення передбачено покарання до 7 років ув’язнення.

Читайте також:

З’явилось відео вчорашньої аварії на Київському мосту. Хто ж все таки винен?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Аноним

    15 лет ничему не научило, ввести казнь зачем такие персонажи в социуме

    Юра reply Аноним

    А чому його мало навчити, знаходячись 15 років лише серед крадіїв, вбивць і т.п.?
  • Олег

    Ні усе було не так, трішки  заплутали. 5 СЕРПНЯ зловили злочинця, дали йому  Побілку у руки і відправили у парк, там вім білив-білив, втомився і 4 ВЕРЕСНЯ скоїв злочин.
  • Вінничанин

    ...."Злочинець вирвав силою у жінки сумку, в якій були гроші та побілка."... Що за побілка? Вапно, крейда, біла глина? :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up