У Крижополі жорстоко зарізали жінку. Чи справді це не перше вбивство?

У Крижополі жорстоко зарізали жінку. Чи справді це не перше вбивство?

У полі на околиці Крижополя виявили мертву жінку. Їй було 35 років. На тілі загиблої багато колото-різаних ран.

Тіло виявили вночі 24 серпня. Загиблою виявилася мешканку села Голубече.

— За попередньою інформацією, жінка загинула від численних колото-різаних ран. Над розкриттям злочину працює посилена слідчо-оперативна група поліції обласного главку та місцеві правоохоронці. Проводяться оперативні та розшукові заходи для встановлення та притягнення до відповідальності зловмисника, — зазначають у поліції.

За фактом умисного вбивства відкрили кримінальне провадження.

Відео дня

Тим часом, у мережі ширяться чутки про ряд вбивств у даному районі. Кажуть, про 7 випадків. Пост про це опублікували в Інстаграм спільноти dtp.vinnytsia.

У коментарях люди обурюються та навіть звертаються до президента Зеленського. Ввідмічають також його дружину.

Однак, дані чутки розвіює прес-секретар Поліції Вінниччини Анна Олійник.

— Мережею ширяться чутки про кілька вбивств у Крижопільському районі. Така інформація не відповідає дійсності. Наразі поліцейські працюють над розкриттям вбивства жінки, яке мало місце в ніч на 24 серпня. Проводяться оперативні та розшукові заходи по встановленню та затриманню злочинця. Користуйтеся перевіреною інформацією, — зазначає Олійник.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (28)
  • София

    Най милиция  коментуе що диеться це не камяний вик люди небудуть мовчати уже до пртзидента пишуть люди живуть з страхом неможуть сами.найти пидключайте киев виницю  милицию  обшукайте вси села в крижопильському райони сами глухи ця паскуда десь ховаеться неможна допустити бильше трагедий   люди ходять з балончиками хто з чим може щоб захиститись
  • Жора

    Горе прессекретарь дала информацию по той что написали заявление в мвд. А есЛи случай просто убил, то никто не пишет заяву.

    Я помню раследования как она давала по Пивовару что убил на Киевской.

    Прес секретарь Гебельса отдыхает.
  • Капитанчук О.О.

    Жесть
  • Марія Швець

    Крижопіль- це маленьке місто... хіба таке може бути ,  з нічого слухи про 7 вбивств ..Це певне не просто так
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up