На Коцюбинського курсант затримав грабіжника, який видер у перехожого сумку

На Коцюбинського курсант затримав грабіжника, який видер у перехожого сумку
  • У Вінниці курсант Харківського національного університету внутрішніх справ затримав грабіжника. Сталося це одразу після вчинення злочину, свідком якого і став молодий хлопець.

Інцидент стався вчора, 16 червня, на вулиці Коцюбинського. Про це інформує Поліція Вінницької області.

Там 54-річний житель Луганщини, раніше судимий за майнові злочини, пограбував 65-річного вінничанина. Свідком події став курсант Харківського вишу. Хлопець наздогнав зловмисника та затримав.

— Поліцейські встановили, що зловмисник підійшов до потерпілого та відібрав у нього сумку з грошима, мобільним телефоном й іншими особистими речами, — розповідають у поліції. — Грабіжника затримав 18-річний майбутній офіцер, який проходив неподалік. 

Відео дня

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Нині затриманий перебуває в ізоляторі.

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Artem Snic

    повезло, курсант конечно молодец но очень беспечный, задержать можно звонком в полицию и преследованием цели аж до приезда вооружённой поддержки.

    Когда то давным давно в Виннице мужик поймал в троллейбусе воришку за руку, он в сумку к женщине лез, вор отмахнулся другой рукой и у мужика сантиметров на 10 длиной и глубиной аж до зубов осталась дыра на лице (у вора было лезвие в руке) Очень повезло что по шее не попал. Вор кстати выскочив в дверь, скрылся.

keyboard_arrow_up