На Київській знову закрили підпільний гральний заклад. Вдруге за два місяці

На Київській знову закрили підпільний гральний заклад. Вдруге за два місяці
  • Вчора, 15 вересня, поліцейські відділу поліції №2 Вінницького районного управління поліції спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань припинили діяльність незаконного грального закладу, який працював у місті.
  • Його вже закривали у липні теж. Але власники знову почали незаконну діяльність.

 

Керівник відділу поліції №2 Вінницького районного управління поліції Андрій Бойцун розповів, що до правоохоронців надійшла інформація про те, що на вулиці Київській працює заклад, який надає заборонені законом послуги.

— У липні місяці цього року поліцейські уже припиняли роботу цього закладу та вилучали усю комп'ютерну техніку. Однак, ділки відновили незаконний гральний бізнес, закупивши нову техніку, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Під час проведення слідчих дій поліцейські вилучили 11 системних блоків, монітори, клавіатури,  флеш-накопичувачі, телефон та грошові кошти.

 

Вилучене комп’ютерне обладнання направлено на експертизу.

Слідчі задокументували незаконну діяльність в рамках кримінального провадження статті 203-2 (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України.

Організатору незаконного бізнесу загрожує штраф від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Першого березня, нагадаємо, наші журналісти разом з активістами викрили підпільний гральний заклад у Калинівці. Як це було дізнавайтеся у матеріалі: «Зроблю фото в вашому гральному закладі»: як у Калинівці журналісти закрили ігрові автомати.

«Надсилайте адреси у Вінниці і інших містечках мені на пошту [email protected] або пишіть у коментарі, — закликає Вадим Павлов. — А ми чи навідаємось самі, або передамо інформацію поліцейським».

А 11 березня журналісти в черговий раз відправилися шукати підпільні гральні заклади. Цього разу «прикрили» такий у Гайсині. Заклад працював поруч з відділом поліції. Працював не один місяць. Тепер не працює.

У понеділок, 29 березня, нагадаємо, слідчі відділу поліції №1 Гайсинського районного управління поліції виявили в одному із підвалів в місті Бершадь комп’ютерне обладнання, яке використовувалось для надання заборонених послуг.

 

Читайте також:

Обшук в готелі «Borjomi+»: що та кого шукали у кримінального авторитета?

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up