На Келецькій зловили п'янючого 25-річного водія «ВАЗу»

На Келецькій зловили п'янючого 25-річного водія «ВАЗу»
  • Вінничанин сів за кермо під дією алкоголю, що у понад вісім разів перевищив норму. На чоловіка патрульні скали протокол.

Інцидент ставився вночі 30 листопада на вулиці Келецькій. Про це інформує Патрульна поліція Вінницької області.

Чоловік керував автомобілем «ВАЗ 2106» та порушив ПДР. Це привернуло увагу патрульних і вони зупинили машину.

— Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Порушник погодився пройти огляд на місці зупинки, — зазначають у повідомленні поліції. — Спецприлад Drager показав 1,63 проміле алкоголю в його організмі.

Відео дня

У результаті на 25-річного водія патрульні склали протокол за статтею 130 КУпАП — керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Довідка

Стаття 130. Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції

Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, а також передача керування транспортним засобом особі, яка перебуває в стані такого сп’яніння чи під впливом таких лікарських препаратів, а так само відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, —

  • тягнуть за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік і на інших осіб — накладення штрафу в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Повторне протягом року вчинення будь-якого з порушень, передбачених частиною першою цієї статті, —

  • тягне за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого або адміністративний арешт на строк десять діб з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого і на інших осіб — накладення штрафу у розмірі двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого або адміністративний арешт на строк десять діб з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

 

Читайте також:

На перетині Юності-Келецька автівка збила хлопця на самокаті

Потерпілих могло бути більше. На Келецькій не розминулися дві машини (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Олег Каськов

    Час запроваджувати тілесні покарання.
  • AK

    Корито вилучити на металолом, гроші на зсу.
  • Анатолий Гордий

    синяки  конченые
  • Алла Шестак

    Щоб вони смоли гарячої , напилися. Інші може щось зрозуміють....

keyboard_arrow_up