Чоловіки на BMW, Land Rover та Mitsubishi влаштували вночі у Вінниці перегони та стрілянину

Чоловіки на BMW, Land Rover та Mitsubishi влаштували вночі у Вінниці перегони та стрілянину

Цієї ночі на Келецькій дві іномарки на великій швидкості наздоганяли третю. Під час перегонів були чути постріли. Зловмисників зупинили поліцейські. Два автомобілі та людей, що були у них, уже затримали. Автомобіль «БМВ» на іноземній реєстрації, що зник з місця пригоди, нині у розшуку.

— Сьогодні вночі близько 23:20 слідчо-оперативна група поліції, рухаючись по вулиці 600-річчя з виклику, стала свідком перегонів зі стріляниною. По вулиці Келецькій на великій швидкості рухались три автомобілі, було чути постріли. Поліцейські спільно з патрульними заблокували два автомобілі – Land Rover та Mitsubishi. Третьому автомобілю «БМВ», на з іноземній реєстрації з місця події вдалося втекти. Поліцейські встановили особи усіх учасників події, вони опитуються, встановлюються усі обставини події. З місця злочину вилучено гільзу, інші речові докази. За попередніми даними, між водієм Mitsubishi та групою осіб виник конфлікт, в результаті чого вони почали його переслідувати та, намагаючись наздогнати, стріляли по автомобілю, — пише у фейсбук Поліція Вінниччини.

За фактом хуліганства правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Третє авто, яке теж було учасником конфлікту, нині у розшуку.

— Автомобіль «БМВ» 3 моделі, темно-сірого кольору з номерними знаками RP 62422 оголошено в розшук. Прохання до громадян, які володіють інформацією про місцезнаходження автомобіля та осіб, які на ньому пересуваються, повідомити на «102», — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Жора

    «БМВ»

    недавно продавался на ОЛХ
  • Anonymous

    "Европа".

    З.А.Глядач reply Anonymous

    Миздобули! Мискакали!

    Олег Олегович reply З.А.Глядач

    Прид*рок!!!

    З.А.Глядач reply Олег Олегович

    То ти в нас Олег Олегович Придурок? Непогано звучить,як для такого ідіота,як ти.

    Alexey Shytov reply З.А.Глядач

    Причем тут одно к другому, дебилоид?)

    Зорин Андрей reply Alexey Shytov

    А ты существо убогое вспомни время от 2008 до 2013. О таких вещах и речи не могло быть, только побороли. А сейчас это происходит каждый день и везде. Деб*л скачущий. Еще о дебил**дах отзывается, в зеркале оно, перед тобой.

    Alexey Shytov reply Зорин Андрей

    Ага, и "долларповосемь"  не забудь)

    Ваня Лета reply Alexey Shytov

    Да какой там по 8, хотя бы по 12-15!

    Пупкин Вася reply Alexey Shytov

    Алёша , ты д*бил ?

    З.А.Глядач reply Пупкин Вася

    Він блазень(російською мовою-шут).
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up