Моторошне вбивство вінничанки: судили 23-річного хлопця, який розчленував жінку

Моторошне вбивство вінничанки: судили 23-річного хлопця, який розчленував жінку
Прокурор у суді довів винуватість мешканця м. Вінниці у вбивстві та розчленуванні жінки
  • У лютому цього року вінничанка повідомила про зникнення її літньої сестри. 
  • Правоохоронці розпочали пошуки та знайшли зниклу — розчленовану у каналізації.
  • Підозрюваного уже судили. Скільки дали років тюрми 23-річному вінничанину?

Подробиці судового засідання щодо лютневого вбивства та розчленуванні вінничанки розповіли у прес-службі Вінницької обласної прокуратури.

Моторошне вбивство

Прокурор довів, що обвинувачений у лютому цього року у тамбурі багатоповерхового будинку, в якому він проживав, розпочав суперечку зі своєю 65-річною сусідкою.

— У ході конфлікту у раніше судимого чоловіка виник умисел на позбавлення життя жінки. Він повернувся до своєї квартири та взяв ніж. Після цього постукав у двері сусідки, дочекався коли вона відчинить двері та наніс їй два удари ножем у шию, — розповідають у прокуратурі.

Відео дня

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події.

За інформацією джерела, усвідомлюючи наслідки вчиненого злочину та бажаючи уникнути кримінальної відповідальності, зловмисник у квартирі загиблої розчленував її труп та частини тіла заховав на території одного із сіл Вінницького району.

Пошук тіла

Про зникнення пенсіонерки поліцію, нагадаємо, повідомили 13 лютого. Протягом трьох тижнів поліцейські шукали жінку та знайшли її мертвою у каналізаційному колодязі. 

Розчленував тіло та склав у пакети. У Вінницькому районі вбили пенсіонерку

— Вжитими оперативними та розшуковими заходами поліцейські протягом кількох годин затримали особу, причетну до вбивства пенсіонерки. Зловмисником виявися її сусід, — казали у відділі комунікацій поліції вінницької області.

Суд дав 11 років тюрми

— Вінницький міський суд визнав обґрунтованими доводи прокурора та визнав винуватим 23-річного мешканця Вінниці у вчиненні злочину, передбаченого першою частиною статті 115 Кримінального Кодексу України, — зазначають у відомстві.

За результатами розгляду обвинувального акта та оцінки наданих прокурором доказів підсудного судом визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення та засуджено до покарання у виді 11 років позбавлення волі.

До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.

Під Вінницею у серпні, нагадаємо, сталася трагедія. Чоловік з жінкою та трьома маленькими дітьми поверталися додому. У поліції кажуть, що на очах в дітей чоловік до смерті побив дружину. Потім заніс дітей до будинку, а тіло жінки закопав у купі гною у дворі.

 

Читайте також:

Вінничанка в офісі облаштувала порно-студію, де неповнолітні працювали «веб-моделями»

Вбивство у Жданівці через ревнощі: чоловік забив вінничанина та закопав тіло в кущах

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up