Криваве застілля: в Немирові чоловік приревнував та забив свого чаркувальника

Криваве застілля: в Немирові чоловік приревнував та забив свого чаркувальника

У середу, 29 травня 2019 року, в Немирові сталася трагедія. П’яний чоловік  держаком від лопати вбив свого чаркувальника.

Немирівські лікарі повідомили у поліцію, що у одному з будинків вони виявили вбитого чоловіка.

— За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група поліції. Підозрюваного затримали на місці вчинення злочину. Ним виявився 46-річний господар будинку. Знаряддя вбивства – держак від лопати та інші речові докази – вилучені, — розповів начальник Немирівського відділу поліції Олександр Король.

За словами затриманого,  під час застілля між ним та потерпілим на грунті ревнощів виник конфлікт. Чоловік припустив, що між його  співмешканкою та гостем, можливі романтичні стосунки. Він схопив держак від лопати, який стояв неподалік, та почав бити суперника по голові.

Відео дня

Невдовзі додому повернулася матір підозрюваного та побачила непритомного чоловіка. Вона викликала лікарів. На жаль, медики, які приїхали на виклик, лише констатували смерть 44-річного немирівчанина.  

За інформацією правоохоронців, зловмисник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. За умисне вбивство йому загрожує до 15 років тюрми.

Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру.

Дивіться фото з місця злочину:

Нагадаємо, трагедія сталася у Тиврівському районі Вінницької області. В будинку жили аморальні сестра з братом та часто влаштовували там застілля. Остання п’янка закінчилась вбивством.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Валентин Порохняк

    Знову всьому винний алкоголь !!!

    Vercetti15 reply Валентин Порохняк

    если могзов нет то водка не виновата
  • Жора

    понимаю что бывает и намного хуже...

    Дякун reply Жора

    Коли тебе  та мамба придушить,а то ти вже, м'яко кажучи ,задовбав всіх?
  • Жора

    Водка и секс это.... то не свое фото
  • Вінничанин

    Аморальне життя в Немирові. Цикл аналітичних статей.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії “Ранкові зорі” 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up