Криваве застілля. Чоловік зарізав товариша, виспався, а тоді викликав поліцію

Криваве застілля. Чоловік зарізав товариша, виспався, а тоді викликав поліцію
  • На Вінниччині вбили 34-річного чоловіка. Як стало відомо, смертельний удар йому наніс літній товариш з яким вони випивали.

До поліції 20 вересня звернувся 72-річний житель Тиврівської територіальної громади. Чоловік розповів, що у своїй оселі виявив мертвого знайомого.

Інцидент стався у селі Іванківці. Про нього розповідають у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

— Слідчо–оперативній групі поліції господар будинку розповів, що напередодні  ввечері до нього у гості прийшов потерпілий та ще двоє односельців. Чоловіки влаштували застілля. Через деякий час він пішов спати у іншу кімнату, залишивши гостей продовжувати святкування. Прокинувшись вранці, виявив 34 – річного односельця мертвим.  Інших учасників застілля у будинку вже не було, — йдеться у повідомленні поліції. — У ході першочергових слідчих та розшукових дій, на підставі зібраних на місці події речових доказів поліцейські встановили, що до злочину причетний 72-річний власник житла, який і повідомив про злочин поліцейських.

Відео дня

Згодом стали відомі деталі злочину. Чотири чоловіка випивали. Двоє з них пішли додому. Ті що залишилися — посварилися. Старший схопив кухонний ніж та наніс гостю кілька ударів в область грудної клітини та серця.

— Після вчиненого зловмисник пішов спати, залишивши потерпілого у кімнаті. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер, — відзначають у поліції. — Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до  ізолятора тимчасового тримання.  Слідством розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманому загрожує до 15 років ув’язнення.

 

Читайте також:

Понад 10 будинків без гарячої води. Перелік адрес та причини відключення

Стане ще холодніше. Українців попереджають про заморозки та дощі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up