Крав телефони у продавців магазинів. У Вінниці зловили серійного крадія

Крав телефони у продавців магазинів. У Вінниці зловили серійного крадія
  • Вінничанин вирішив збагатитися за рахунок інших. Він заходив у магазини та замовляв товари. Коли продавці упаковували покупку, хлопець крав їхні мобілки.

Обвинувальний акт відносно раніше неодноразово судимого вінничанина, який систематично здійснював крадіжки мобільних телефонів в магазинах, відволікаючи увагу продавців, Вінницька окружна прокуратура на розгляд до Вінницького міського суду направила у вересні 2021-го.

— 21-річний житель міста Вінниці, заходячи до продуктових магазинів міста, замовляв у продавців для упакування ряд товарів, після чого, відволікаючи їхню увагу, вчиняв крадіжки належних їм мобільних телефонів. В ході проведення досудового розслідування виявили 10 аналогічних випадків вчинення крадіжок зазначеною особою, — розповідає прокурор Вінницької окружної прокуратури Ірина Шеліховська.                                                               

В подальшому, правоохоронці Вінниччини встановили особу крадія. Ним виявився раніше неодноразово судимий за вчинення аналогічних злочинів житель Вінниці, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Відео дня

Злодія затримали через декілька годин після вчиненого, в той момент, коли він намагався збути викрадене своєму знайомому.

Прокуратура ініціюватиме призначення вказаному крадієві покарання у виді позбавлення волі.

 

Читайте також:

СБУ викрила аферистів,  які продавали підроблені міжнародні сертифікати

Розбили вікно, приснули газом та забрали 200 тисяч. Подробиці зухвалого пограбування

Гучне затримання у центрі Вінниці. КОРДівці зловили торговця метадоном

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up