КОРД затримав банду, яка в балаклавах «виставила» сейф з 220 тисячами

КОРД затримав банду, яка в балаклавах «виставила» сейф з 220 тисячами
На Вінниччині поліцейські затримали організоване злочинне угруповання, яке викрало з сільгосппідприємства гроші пайовиків
  • П’ятьох бандитів працівники кримінальної поліції обласного главку та бійці спецпідрозділу КОРД затримали вночі 9 грудня поблизу автозаправки на Немирівському шосе при в’їзді у Вінницю.
  • Злочинці поверталися після злочину на території фермерського господарства у селі Комарів Вінницького району.
  • Члени банди притягувались до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Їх підозрюють у вчиненні близько десятка  аналогічних крадіжок  на території області.

Начальник вінницької обласної поліці Іван Іщенко розповідає, що учасників угруповання поліцейські затримали одразу після вчинення злочину в ході  реалізації оперативної інформації.

— Вночі бандити зламали  грати на вікнах адміністративного приміщення фермерського господарства та з сейфу викрали 220 тисяч гривень, призначених для виплат пайовикам. За наявною інформацією, затримані підозрюються у вчиненні близько десятка аналогічних крадіжок на території області, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. 

 

Відео дня

У поліції додають, що до злочинів бандити готувались ретельно, попередньо розподіливши між собою ролі.

— З автівки, на якій пересувалися підозрювані поліцейські вилучили знаряддя злочину — інструменти для злому сейфів, замків, металевих грат, балаклави, рації, відмички та інші речові докази їх протиправної діяльності. Також у них вилучені гроші, викрадені з підприємства, — зазначає Іщенко.

Затримані — вінничани,  раніше судимі за майнові злочини  віком від 21 до 50 років. Вони затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого третьою частиною статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), за що їм загрожує до 6 років ув’язнення.  

Зловмисники поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Слідство готує матеріали для оголошення їм про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді  тримання під вартою. 

 

Читайте також:

Оголосили підозру рейдерам, які захопили цукровий завод в Іллінцях

Вінницькі патрульні перевірятимуть технічний стан автомобілів прямо на дорогах

СБУ викрила на розтраті колишнє керівництво заводу «Електричні системи»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Larisa Nikolaevna

    Хто кого куди виставив???
  • Света Вапельник

    А деньги можно на сохранение забрать?
  • Александр Левицкий

    Всё-таки не зря я им зарплату плачу хоть что-то делают.
  • Volodymyr Mayboroda

    "виставила" нормальною мовою це що?

    Mykola Ponomarenko reply Volodymyr Mayboroda

    Volodymyr Mayboroda Журналіст який це писав тільки "відкинувся" 😜

keyboard_arrow_up