Ішов із краденим пилососом та снастями і зустрів... міліціонерів

Ішов із краденим пилососом та снастями і зустрів... міліціонерів
Чоловіка, який ніс оберемок речей, перестрів міліцейський патруль. Крадій злякався, кинув все і почав тікати. Не вдалося.

Про сьогоднішнє затримання кардія, який рано вранці, близько 4.00, обчистив чужу машину і ніс крадене додому, розповіли у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції. 
Обікрав автівку, лишену на ніч в дворі багатоповерхівки, 41-річний раніше судимий за крадіжки та зберігання наркотиків вінничанин. Він зламав серцевину замка чужої машини та викрав все, що залишив господар у салоні: пилосос та рибальське спорядження. 
Його одразу після злочину зустріли патрульні на вулиці Лялі Ратушної. Звернули увагу, бо чоловік у руках ніс велику кількість речей. 
- На вимогу працівників міліції зупинитись, чоловік кинув речі та почав тікати, - розповідають в міліції. - Дільничний інспектор міліції Анатолій Пльонцак наздогнав втікача та з’ясував причину його такої поведінки. 
Затриманого зараз перевіряють на причетність до аналогічних злочинів, а за фактом сьогоднішньої крадіжки відкрили кримінальне провадження. Санкція статті - до п’яти років позбавлення волі.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Алла Салюк

    Ну что дождались?
  • Nina Korenuk

    🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
  • Валентина Вонсович

    Перші сім не дуже душать, то вже зроблено 8.
  • Наташа Кармалита

    Емоції зашкалюють, індійська вакцина? Ви що зовсім дебіли, країна з таким низьким рівнем життя, винайшла вакцину? Підніміть хочаб репортажі за минулий рік, коли в Індії падали від ковіду на вулицях, а тепер вакцина!!!?

    Наташа Кармалита reply Наташа Кармалита

    Андрей                     может быть, но прежде защитили б  своих, а потом...!

    Андрей Андрияшин reply Наташа Кармалита

    Наташа Кармалита Я тоже не в восторге от Индии,  но вы слишком мало знаете об этой стране. Индия имеет фармкомпании из списка 50 наибольших в мире по объему производства.

keyboard_arrow_up