Хотів «відкупитися» від слідства за крадіжку, тепер судитимуть і за дачу хабаря

Хотів «відкупитися» від слідства за крадіжку, тепер судитимуть і за дачу хабаря
  • За двома статтями судитимуть 22-річного жителя Тульчинського району. Чоловік попався на крадіжці та не хотів за це відповідати. Відмазатися не вийшло, злочинець лише погіршив ситуацію.

Відповідатиме у суді за пропозицію поліцейському 500 доларів хабаря 22-річний житель Тульчинського району. Про це розповідають у пресслужбі прокуратури Вінницької області.

— Під час досудового розслідування встановлено, що на той час чоловік підозрювався у вчиненні крадіжки. З’явившись за викликом до районного відділення поліції для надання показань у кримінальному провадженні, він, з метою уникнення покарання та кримінальної відповідальності, вирішив, так би мовити, «відкупитися» від слідства, — йдеться у повідомленні. — Чоловік неодноразово пропонував поліцейському грошові кошти в сумі 500 доларів США за прийняття рішення про закриття розпочатого кримінального провадження за ст. 185 КК України.

Тепер чоловіка судитимуть і за крадіжку, і за пропозицію дачі хабаря. Йому уже повідомили про підозру.

Відео дня

За пропозицію неправомірної вигоди службовій особі, що займає відповідальне становище, частина третя статті 369 Кримінального кодексу України обіцяє покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої. 

 

Читайте також:

Розтрощені машини та потерпілі на землі. На Жмеринщині два авто зійшлися «лоб у лоб»

Сьогодні вітаємо Андрія та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 4 жовтня

COVID в Україні. Минулої доби госпіталізували понад дві тисячі людей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up