Розтрощені машини та потерпілі на землі. На Жмеринщині два авто зійшлися «лоб у лоб»

Розтрощені машини та потерпілі на землі. На Жмеринщині два авто зійшлися «лоб у лоб»
  • Водій одного з автомобілів пішов на обгін по зустрічній. Цей маневр ледь не став фатальний.
  • Від удару автівки добряче зім'яло. Люди, які були в салоні, нині з різними травмами у лікарні.

Аварія сталася близько 17.30 3 жовтня неподалік села Слобода-Носковецька. Там зіткнулись автомобілі Ford Transit  та Fiat Doblo.

— За попередньою інформацією слідства, 72-річний водій мікроавтобусу «Ford», здійснюючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з іномаркою Fiat. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 44-річний кермувальник Fiat та двоє його пасажирів віком 41 та 44 роки з тілесними  ушкодженнями госпіталізовані до лікарні, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Також в  автопригоді травмувалась 72-річна пасажирка мікроавтобуса. ЇЇ госпіталізовано до травматологічного відділення Жмеринської лікарні.  

Відео дня

Обоє водіїв були тверезі. За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Призначили ряд експертиз, які допоможуть встановити остаточну причину автопригоди.

Відео з місця пригоди викладали у соцмережі. На одному ролику видно розтрощені машини, на іншому — потерпілих, які лежать на землі і їм надають медики допомогу. 

Наступне відео не для дітей:

 

Читайте також:

Сьогодні вітаємо Андрія та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 4 жовтня

COVID в Україні. Минулої доби госпіталізували понад дві тисячі людей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Юрий Гуд

    Та забудьте слово "іномарка". Союз розпався вже. В Україні 99 % усіх автомобілів іномарки.
  • Читач00

    капец, в 72 года за рулём, бред.
  • Читач55

    Люди в возрасте за 70, вообще не должны водить авто, либо проходить медосмотр два раза в год...ничего не имею против пожилых людей, но это реально большая опасность для окружающих. Хорошо, что люди выжили..а так бы три трупа из-за одного "дедушки"...

    Валентина Богданюк reply Читач55

    И всё же большинство аварий устраивают люди куда моложе 70. Моему отцу 75, но он очень аккуратный и внимательный водитель, да и медосмотр - реальный, не для галочки - проходит регулярно.

keyboard_arrow_up