Хабар та злочинна схема: затримали працівників Укртрансбезпеки з двох областей

Хабар та злочинна схема: затримали працівників Укртрансбезпеки з двох областей
  • Працівників Укртрансбезпеки двох областей затримали та підозрюють у хабарях.
  • За інформацією поліції, вони закривали очі за гроші вантажівки, які завантажувались будівельними матеріалами понад установлену допустиму норму.

Вчора, 20 серпня, слідчі–детективи слідчого управління  поліції у Вінницькій області оголосили про підозру двом співробітникам Управління Укртрансбезпеки у Вінницькій і Хмельницькій областях та перевізнику.


У главку поліції Вінниччини повідомляють, що перевізник та службовець Управління  Укртрансбезпеки у Вінницькій області  підозрюються у хабарі за частиною третьою статті 369  Кримінального кодексу України. Працівник Управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області - в отриманні хабару за першою частиною статті 368 Кримінального кодексу України.

Відео дня

Оперативне супроводження в кримінальному провадженні здійснюють працівники УСР у Вінницькій області.

Поліцейські провели обшуки за місцем проживання підозрюваних осіб, у транспортних засобах, під час яких вилучили грошові кошти, мобільні телефони,  документацію, чорнові записи, які підтверджують злочинну діяльність  останніх.  

Як зазначив начальник поліціїу Вінницькій області Іван  Іщенко, слідство підозрює службових осіб Укртрансбезпеки двох областей та приватного підприємця в організації злочинної схеми.

— Досудовим розслідуванням встановлено, що  протягом 2020 року директор приватного підприємства, яке займається вантажними перевезеннями до Хмельницької області, діючи за попередньою змовою з працівником управління Укртрансбезпеки у Вінницькій області,  надавали неправомірну вигоду співробітнику Управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області для забезпечення безперешкодного проїзду вантажних автомобілів, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.


За іформацією відомства, вантажівки завантажувались будівельними матеріалами понад установлену допустиму норму, поза габаритно-ваговим контролем.

— При цьому, гроші у якості хабару надавались службовій особі Управління Укртренсбезпеки у Хмельницькій області шляхом перерахунку на банківську картку, — зазначають у поліції.

Вирішується питання  про обрання  підозрюваним запобіжного заходу.

 

Читайте також:            

Без права застави. Самвела Московського і Диню взяли під варту на два місяці

Антирекорд по СOVID на 20 серпня: в Україні + 2134 за добу. Скільки на Вінниччині?

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • без

    там ще такий вгодований є -він уже кілька лишніх років на свободі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up