Екскерівник підрозділу «Вінницягаз» привласнив понад 600 тисяч гривень

Екскерівник підрозділу «Вінницягаз» привласнив понад 600 тисяч гривень
фото ілюстративне
  • Посадовець придумав та реалізував цілу схему з заволодіння коштів. Махінації не пройшли повз увагу закону, тепер експрацівника судитимуть.

Екскерівника одного зі структурних підрозділів Акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Вінницягаз» підозрюють у заволодінні чужим майном. Про це інформує Вінницька обласна прокуратура.

Чоловік отримував заробітню платню на людей, які були фіктивно оформленні. Гроші привласнював собі.

— У ході слідства встановлено, що перебуваючи на посаді керівника відділу, маючи відповідні повноваження, правопорушник фіктивно влаштував на роботу п'ять працівників, які на робоче місце не з’являлися та будь-якої робити не виконували, — зазначають у повідомленні. — У подальшому, отримавши банківські картки, на які нараховувалася заробітна плата не існуючим працівникам, керівник відділу підписував табелі обліку робочого часу з неправдивою інформацією та скеровував їх до відділу бухгалтерії Акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Вінницягаз» для нарахування їм заробітної плати.

Відео дня

Посадовець такими діями спричинив матеріальні збитки на понад 640 тисяч гривень. У разі доведення його вини, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (56)
  • Сергей Бурдейный

    ХАПУГА!!!НА передовую.
  • Ніна Дяченко

    Конфіскація майна і судити бо безнаказаність приводить безлад в країні їх таких ой як багато нема контролю
  • Валентина Грабовська

    На     передову      його      скотину
  • Наталья Марченкова

    Да таких повно на кожному підприємстві...А є такі,що на мінімум влаштовуються щоб дітям аліментів меньше платити...і ще мають  непоганий неофіційний заробіток для себе для свого не безбідного життя

keyboard_arrow_up