Бійка біля Іллінців закінчилась пострілами та відстороненням начальника райвідділу поліції

Бійка біля Іллінців закінчилась пострілами та відстороненням начальника райвідділу поліції
  • Біля села Лиса Гора декілька хлопців відпочивали на природі. Відпочинок не вдався через конфлікт з місцевим лісником.
  • Через декілька днів відсторонили від роботи керівника відділу поліції.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства в Іллінецькій територіальній громаді. В обласному главку повідомляють подробиці.

— 5 грудня за межами села Лиса Гора виник конфлікт між компанією з чотирьох осіб, які приїхали відпочивати, та місцевим лісничим, що був зі своїм братом та знайомим, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. — Конфлікт переріс у бійку, внаслідок якої постраждали двоє відпочивальників.

Потерпілі стверджують, що один із нападників здійснював постріли з пістолета холостими патронами. 

Відео дня

— На підставі заяв потерпілих слідство відділу поліції N5 Вінницького районного управління поліції  відкрило кримінальні провадження за ознаками правопорушень, передбачених другою частиною статті 365 (Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу), другої частини статті 296  Кримінального Кодексу України (Хуліганство, вчинене групою осіб), — зазначають у поліції.

Правоохоронці додали, що згідно з підслідністю, кримінальні провадження передані для подальшого розслідування в ДБР.

Нові подробиці

Вчора, 10 грудня, пізно ввечері на сайті обласного главку повідомили про відкриття службового розслідування щодо можливих протиправних дій поліцейських

— Поліція розпочала перевірку за фактом оприлюдненої в соцмережі інформації щодо можливих протиправних дій працівників поліції під час обслуговування виклику про хуліганські дії. Подія сталася за участі працівника лісництва на території Іллінецької  територіальної громади, —

Начальник поліції Вінниччинни призначив службове розслідування та на період його проведення відсторонив від виконання службових обов’язків керівника сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №5 Вінницького Районного Управління.

Що оприлюднили в соцмережі

На сторінці ГО «Ревізія влади» виклали відео.

— Працівник поліції, що на відео спілкується з Володимир Тимофійчук , є братом того чоловіка, що наніс тілесні потерпілому заявнику, та зі слів хлопця, він зробив 2 постріли з пістолета, та погрожував вбивством, — йдеться у дописі.

Дивіться перше відео:

Після цього громадські активісти поїхали у відділок поліції та намагалися з'ясувати, чому після повідомлення про злочин не викликали слідчо-оперативну групу. Дивіться відео розмови:

 

 

Читайте також:

Вінницькі патрульні перевірятимуть технічний стан автомобілів прямо на дорогах

СБУ викрила на розтраті колишнє керівництво заводу «Електричні системи»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (30)
  • Надія Старушкевич

    Вони молодці! Коли у їхнього знайомого виникли проблеми, то вони бистро відреагували! Правда нарвалися на людей, які можуть себе захистити. Вспоминаю цю ситуацію до цих пір з посмішкою. Потрібно вміти себе захистити.
  • Андрей Коцюруба

    Не тільки звільнити а щей притягти  до відповідальності
  • Aut Tupin

    Скільки гнилих, російських ботів, це жах!
  • Ахмет Гаяз

    Произошла драка ... пострадали м-ты! Всё как в Европе!!!

keyboard_arrow_up