У дворі будинку на Пирогова вночі застрелили чоловіка (ОНОВЛЕНО)

У дворі будинку на Пирогова вночі застрелили чоловіка (ОНОВЛЕНО)
  • Убитий — це 47-річний чоловік. Він, а ще двоє інших, напали на місцевого підприємця.
  • На місці працювали слідчі та криміналісти. Поліцейські шукали свідків, опитуючи людей, що живуть поряд з місцем вбивства або опинилися там у той час.

Перше повідомлення про вбивство з’явилося у telegram-спільноті «ДТП - затори Вінниці» о 23:56, 26 січня.

«У дворі на Пирогова, 74 застрелили людину! Навколо все «прочісують»», — написав Олександр Коляновський.

О 00:30 на місці ще працювали поліцейські. Розповідати деталі, а також підтвердити чи спростувати версію про смерть від кульового поранення ніхто з них не захотів.

Відео дня

— Проводимо першочергові слідчі дії, — сказав один з них.

Місце огородили спеціальною стрічкою. Двоє хлопців, які пили пиво з іншої сторони будинку сказали, що кілька хвилин тому до них підходили поліцейські та питали, чи не бачили вони щось підозріле.

Невдовзі тіло чоловіка, на вигляд якому за 40 років, забрали. На снігу залишилися тільки сліди крові. Правоохоронці оглядали гараж біля місця вбивства, усередині якого стояв автомобіль.

 

Читайте також:

Додано

На фасебоок-сторінці поліції Вінницької області з'явилися перші подробиці. Повідомляють, що 26 січня близько 22.00 троє невідомих напали на місцевого підприємця.

Йому довелося захищатися. Під час нападу один із зловмисників отримав смертельне вогнепальне поранення. Інші двоє втекли. Особу загиблого встановили на місці. Ним виявися 47-річний киянин.57-річний підприємець, на якого напали, з травмами знаходиться у лікарні.

За фактом події відкриті кримінальні провадження, зокрема, за частиною 3 статті 15; пунктом 12 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство, вчинений групою осіб) та 118 ККУ (умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця). Проводиться розслідування.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Жора

    Почему сейчас много убийств ? Ответ прост, нормальные профи менты не хотят работать в МВД. Сейчас бандюки хотя они себя называют активистами просто попутали берега и у них рвет крышу....  Эти же бандюки а проще активисты  знают что после хулиганских  действий им ничего не будет....

    Посмотрите это видео, как в Винницком суде активисты общаются с ментом.  Хоть в одной стране мира такое есть? Нет такого нет нигде... Это беспредел.... Бандюки и активисты сейчас правят бал....

    Да пусть мент хоть 1000 раз не прав, но  это гос.служащий, а проще  человек который выполняет  работу...  Бандюки и активисты с ним общаются как на базаре....   Представьте если вас вечером или ночью встретят эти активисты....

    Будет два варианта, или реанимация, или кладбище... А им ничего не будет, ведь они активисты....

    https://www.youtube.com/watch?v=illOkJmKrjk

  • Жора

    Заказчик мог  быть кто угодно, и конкурент по работе, и  жена могла сделать заказ,  даже бывшая жена может на такое....   Заказчик дал авансом 500 евро, и скорей всего дал огнестрельное оружие...  Цель заказчика была просто напугать, без мокрухи... Если бы нужно было замочить, то работал бы киллер профи и ствол был бы с глушаком.... А так заказчик нанял лохов , они наверное перед делом зашли в Сильпо купили выпивки, и на дело пошли не трезвые....  Один из них вытянул ствол и для вида решил запугать, но имеем что имеем....

     В начале 90-х годов возле 9-этажки поворот Скалецкого на Свердлова два гопника приставали к  парню и к девушке, но рядом проходил мент.  И в то время когда он  вытащил оружие чтобы напугать, бандюки отобрали в драке у него пистолет и  убили. Там долго еще был памятный знак. Начальником МВД Винницы тогда был Тяжлов .
  • Sergei

    Хочется добавить до статьи-в Виннице во дворе по улице  Пирогова убили человека приехавшего из Киева ,с целью убить винницкого предпринимателя. щелкоперы,пишите объективно. А то чуть ли невинное дитя убили!
  • Sergei

    Молодец! Хоть одну мразоту зае@ашил! Приехало в Винницу оно с 500 евро и таблетками для усиления потенции. Есть Бог! жалко,две мрази свалили. Но недолог будет путь! Виктор! Здоровья тебе! Настоящий мужик!

    Жора reply Sergei

    500 евро это задаток скорей всего. Остальные потом, хотя на том свете денег не нужно....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up