На вулиці Стельмаха вночі вбили чоловіка. На місці злочину ще працюють слідчі

На вулиці Стельмаха вночі вбили чоловіка. На місці злочину ще працюють слідчі

Поки нічого невідомо, окрім того, що вбитий - це чоловік 1978 року народження. Зараз поліція шукає зловмисника, опитуючи людей із багатоповерхівок неподалік від місця злочину

Близько 6.30 до редакції RIA/20minut зателефонувала жінка, яка представилася Аліною. Вона повідомила, що біля багатоповерхівки за адресою Стельмаха, 35 стоїть швидка та багато поліцейських.

— Там вбивство сталося, нічого не кажуть поки що, - сказала вона журналісту

О сьомій годині ранку на місці злочину ще працювали слідчі та криміналісти, а уся ділянка в радіусі 10 метрів навколо мертвого тіла була огороджена попереджувальною стрічкою. Правоохоронці відмовились коментувати, як саме вбили чоловіка - за браком інформації, і порадили звертатися до Головного управління поліції. Проте о 9.30 прес-секретар вінницької обласної поліції Ірина Добровольська розповіла, що слідчі дії ще ведуться, і деталі вбивства будуть відомі згодом. 

Відео дня

О 10.11 на сторінці Головного управління поліції Вінничини з'явилась більш розширена інформація про вбивство.

"Поліція встановлює осіб, причетних до вбивства вінничанина, тіло якого знайшли в дворі багатоповерхівок 
3 січня в м. Вінниці на вулиці Стельмаха з ознаками насильницької смерті був виявлений мертвим невідомий чоловік. 
Особу загиблого поліція встановила одразу. Ним виявися 38-річний вінничанин. 
На місці працює слідчо-оперативна група та криміналісти. Поліцейські опитують мешканців будинку та встановлюють осіб, причетних до смерті вінничанина. 
Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1. ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), за що передбачено 15 років ув’язнення."

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (32)
  • Жора

    Отвечу на коммент который просит что -то там  у 20 мин)

    Расклад простой....

    Пример. Мужчина (имя Вася) знакомится с женщиной.....Но у женщины есть муж (имя Петя)...Новый ухажер не хочет выяснять отношения, ведь знает что  муж Петя неадекватный и может избить или убить. Новый  ухажер Вася  устраивает с женщиной знакомство через интернет (не будем называть сайт). Появляется  у женщины новое знакомство  через интернет( имя Андрей). Женщина устраивает как бы случайно встречу бывшего мужа Пети (сожителя) с новым знакомым  Андреем через интернет. В итоге один из них погибает от ножа, другой идет в тюрьму.

    И что ? Новый ухожер  Вася так избавился от экс мужа(сожителя). В итоге  и жена и новый ухожер Вася за то что устроили убийство человека должны отвечать перед УК.
  • Жора

    Меня терзают смутные сомнения.... ,  в этой теме  7 или 8  комментов от женщин...Это дают те женщины которые сидят на мамбе  и ранее познакомились  с мужчиной, чтобы экс сожитель или экс  муж  выяснял с ним отношения. Если  мужчины между собой выясняли отношения, то один из них мог быть в реанимации, или на кладбище.  Или  женщины готовят себе новую жертву....

    Если  женщины а проще ЧЕРНЫЕ ВДОВЫ  которые все это устраивают не будут наказаны, то в городе жены будут просто так избавляться от своих сожителей(мужей,любовников)
  • Vitaliy Grizovskiy

    20 минут, удалите ету мамбу

    Жора reply Vitaliy Grizovskiy

    Что там удалять или не удалять)))))) 20 мин разберутся и без посторонних  советов.

    ps/ Есть правила пользования сайтом 20 мин, кто не в курсе ссылка внизу сайта....
  • Жора

    Сейчас замужние женщины (будем называть их козами) очень хитрые и коварные. Они прекрасно знают что от мужа или сожителя не отмажешься . Развод не даст повод чтобы бывший не приходил или не доставал. Вот козы идут на хитрое решение.... Знакомятся на сайте мамба с мужчинами.... Я бы удивлен как много коз  замужних знакомятся.... Но пишут  - С мужем не сложилось,не спим вместе, или спим раз в месяц.... И коза чтобы отправить мужа в тюрьму знакомится  на мамбе..... Потом уже с новым любовником,коза дает знать бывшему что не одна.....У бывшего  появляются  мысли наказать нового любовника. Бывшего понять можно, он думает что новый отнял у него секс и любовь. И что интересно  как случай на у Громова на Замостье ,так и на Стельмаха бывший  и новый  выясняют отношения.... А в этих случаях человек не дает себе отчета, и может легко убивать.....

    Я знаю по себе частенько меня замужние приглашали  на кофе...,в кафе или к себе домой) .Их цель одна я на кладбище ,а бывший в тюрьме. Или наоборот....

    Так что в этом случае  на Стельмаха  КОЗА  является соучастником убийства, так как она свела двух мужчин вместе. На ул. Громова также коза виновата и должна нести уголовн. отв.

    Так что кто хочет быть или в тюрьме или на кладбище то на мамбе замужняя женщина в этом поможет....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up