Амфетамін та колби. Поліція показала фото з нарколабораторії, яку накрила у Вінниці

Амфетамін та колби. Поліція показала фото з нарколабораторії, яку накрила у Вінниці
  • Вінницькі працівники Управління протидії наркозлочинності, прокуратури та слідства викрили нарколабораторію.
  • 39-річний вінничанин каже, що виготовляв амфетамін для себе.
  • Поліція не дуже вірить його словам.

Начальник Управління протидії наркозлочинності  вінницької поліції Ігор Пайлик розказує, що до них надійшла оперативна інформація про 39-річного вінничанина, який в себе вдома виготовляє наркотики.

«Сьогодні, 10 лютого 2017 року, під час проведення санкціонованого обшуку інформація підтвердилась. Правоохоронці вилучили 40 грамів наркотиків, зовні схожих на амфетамін, колби, електронні ваги,  пробірки, приладдя та хімічні інгредієнти для виготовлення наркотичних засобів. Також у власника знайшли три пістолети», повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Як з’ясувалося, затриманий перебував у розшуку за невиконання судового рішення, яке пов’язане з незаконним виготовленням наркотичних засобів.

Відео дня

Вінничанин розказав поліції, що є наркозалежним та наркотики виготовляв виключно для власного вживання.

Наразі, вилучене направили на експертизу. Походження та мету зберігання зброї  та наркотичних речовин, з’ясує слідство.

Слідчий відділ відкрив кримінальні провадження:

  •  за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту),
  • за ч. 1 ст. 313 Кримінального кодексу України (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів)
  • за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Підозрюваному загрожує до 7 років тюрми.

Дивіться фото з місця:

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up