Влаштували святковий концерт для вінницьких волонтерів

Влаштували святковий концерт для вінницьких волонтерів
  • У Вінниці, на Вишеньці, із перших днів широкомасштабного вторгнення діє волонтерський центр «Ми-разом».
  • Його основний напрямок —  маскувальні сітки.

У День святого Валентина до волонтерів завітав колектив художньої самодіяльності вінницького підприємства незрячих. Це сталося вперше, тому людям було дуже приємно. Причому більшість волонтерів продовжували працювати і водночас залюбки слухали живу музику у виконанні гостей.    

У програмі до свята закоханих були переважно ліричні пісні, про кохання і патріотизм. Приміром, багатьом присутнім сподобалася авторська романтична композиція Олексія Скрипаченка під назвою «А ти». Взагалі вокалісти співали сольно, дуетами і тріо.

— Сьогодні ми розпочинаємо гастрольний сезон. Підготували концерт до Дня закоханих. Любов у серці має зберігатися навіть під час війни. Зокрема, до ближнього, до рідної землі, своєї батьківщини і тих, хто нас захищає, —  розповів голова обласної організації Українського товариства сліпих Віктор Зелінський, який і сам співав.   

Відео дня

— Цим концертом ми висловлюємо вдячність волонтерам за їхню роботу, дуже потрібну фронту, —  додала керівник творчого гурту незрячих Наталя Слюсарчук.   

За рік волонтери у центрі «Ми-разом» плетуть понад сім кілометрів сіток різної ширини (один-чотири метри). Передають на різні напрямки. Переважно це Донеччина, Запоріжжя і Херсонщина. Сітки отримують різноманітні підрозділи – від розвідників до артилерії.

— У нас постійно працює понад 200 людей різного віку і статі. Зрозуміло, переважно це жінки. Вони волонтерять у кілька змін, — розповіла координаторка та організаторка волонтерського центру «Ми-разом» Катерина Марценюк.

Читайте також:

На базі підприємства УТОС планують відновити навчання слабозорих вінничан

У Жмеринці концертом відзначили 90-річчя Українського товариства сліпих

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up