У Жмеринці концертом відзначили 90-річчя Українського товариства сліпих

У Жмеринці концертом відзначили 90-річчя Українського товариства сліпих
  • На Вінниччині тривають заходи до 90-річчя створення Українського товариства сліпих (УТОС).
  • 18 серпня такі урочистості пройшли в Жмеринці.

На заході у місцевому будинку культури були присутні представники міської та районної рад, управління соціальної політики, управління по роботі з громадськими організаціям і місцевого представництва Червоного Хреста.

Важливою подією стало підписання меморандуму про співпрацю між Вінницькою територіальною первинною організацією та Жмеринським представництвом Червоного Хреста України. У ньому йдеться про піклування та опіку над особами з інвалідністю по зору Жмеринської територіальної громади.

Відео дня

Завершився захід концертною програмою. Її підготував колектив художньої самодіяльності вінницького підприємства УТОС і обласного центру культури «Щедрик» . У ній прозвучали твори на патріотичну тематику.

—Жмеринська влада завжди йде назустріч і допомагає людям з особливими потребами. Тому ми регулярно підтримуємо заходи для людей із вадами зору в цьому місті, — прокоментував директор вінницького підприємства незрячих Костянтин Ільніцький.  

До ювілею всі члени Жмеринського осередку УТОС отримали грошові премії і подарункові набори від Червоного Хреста. А меценатам Ігорю і Уляні Мацькам вручили подяку від обласної організації УТОС і вінницького підприємства незрячих.

Читайте також:

На Вінниччині відзначили 90-річчя утворення Українського товариства сліпих

На базі підприємства УТОС планують відновити навчання слабозорих вінничан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up