Совик увійшов у трійцю лідерів “X-фактор”

Шостий сезон популярної телепередачі “X-фактор” . Вже у наступному прямому ефірі глядачі дізнаються ім’я переможця чи переможниці шоу. Минулої суботи вінничанину Богдану Совику вдалося обійти суперників, незважаючи на доволі серйозну критику з боку суддів. Публіка активно підтримала виконавця, що привело Совика у трійку фіналістів. Про бойовий дух, суперників та підтримку глядачів журналістка “20 хвилин” дізнавалась у самого Богдана.

Шостий прямий ефір був досить насиченим подіями. Програму присвятили ретро-музиці, а виконавцям було запропоновано виконати одразу дві композиції. Також цього разу одну із пісень артистам  обирали наставники їхніх суперників. Богдану Совику дісталась композиція “House of the Rising Sun” гурту “Animals” – вибір зіркового судді Ігоря Кондратюка. Хоча співак вразив акторською майстерністю, судді не поскупилися на критику, що, втім, не позначилося на кінцевому результаті ефіру. Трохи пізніше Совик виконав сильний трек “Последний герой” Віктора Цоя.За результатами голосування, вінницький хіпі змагатиметься одразу з двома суперниками – ліричною Аліною Паш із Закарпаття та яскравим Костею Бочаровим із Одеси. “Суперники у мене достойні. – каже Богдан. – Проте я не переживаю та зберігаю бойовий дух, без цього тут ніяк. Побачимо, як буде далі. Наразі готуюсь до наступного ефіру.”Богдана активно продовжують підтримувати близькі та прихильники. Позитивному хіпі присвячують неймовірну кількість теплих слів, побажань та навіть віршів з усіх куточків України.Чим дивуватимуть учасники у наступній програмі – залишається секретом. Напруга зростає, тому і ставки будуть високими. Тому зараз Богданові, як ніколи, потрібна буде наша допомога. Визначиться переможець уже 26 грудня, після гала-концерту, на якому зберуть всіх учасників шоу.Щоб підтримати Совика, потрібно буде зосередитись. Голосування, яке відбуватиметься 19 грудня, проходитиме у два етапи. Перший етап – годинне голосування, початок і закінчення якого оголосить ведуча Оксана Марченко. За цими результатами один із учасників покине шоу. Наступний, вирішальний етап – тижневе голосування, яке проводитиметься за двох інших учасників, які залишилися на проекті. Переможець “X-фактор” визначиться  за найбільшою кількістю голосів. Для того, щоб віддати голос за Богдана, потрібно буде надіслати цифру 7 на короткий номер 7766 або здійснити дзвінок на номер 0-900-0-7.  Варто пам’ятати, що голоси враховуються лише в оголошені періоди часу. З одного номеру можна надіслати лише 1 голос за одного учасника.  Вартість повідомлення – 3, 90 грн, вартість дзвінка за хвилину – 3, 25 грн.Наразі Совик активно готується до сьомого прямого ефіру та годинами займається з викладачами вокалу та акторської майстерності. Хоча секретів наступного ефіру Богдан не розголошує, проте обіцяє, що програма сподобається, і буде багато незвичайних моментів, які приємно здивують глядачів. Вмикайте телеканал “СТБ” о 20.00 вже цієї суботи та вболівайте за нашого земляка. Віримо, що він таки підкорить “X-фактор”.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    У Богдана сильні суперники, але думаю, перемога буде за ним.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up