«Усі зірки в цей день зійдуться»: не проґавте дзеркальну дату в лютому

«Усі зірки в цей день зійдуться»: не проґавте дзеркальну дату в лютому
  • 22 лютого 2022 року настане унікальна дзеркальна дата або як її ще називають — День шести двійок. Комбінація цифр — 22.02.2022 — однаково читається з обох сторін і також зветься датою-паліндромом.
  • Нумерологи називають цей день чарівним та пов’язують день з кармічними подіями, здатними кардинально змінити долю людини.
  • А щоб краще спланувати свій графік на лютий 2022, щоб в справах постійно щастило, перегляньте список сприятливих днів.

22 лютого — головна дзеркальна дата року 22.02.2022, це повна дзеркальна дата, тож чекайте сприятливий день року. Це найкращий день для сміливих рішень, покупок і хороших вчинків. Дійте і не бійтеся робити помилки.

Нумерологи приписують дзеркальній даті 22.02.22 чарівні, навіть містичні властивості. Крім шести двійок, у дати 22 лютого є ще дві особливості.

  • По-перше, дата 22.02.2022 — це 22 друга місячна доба.
  • По-друге, 22 лютого 2022 року — це вівторок. Другий день тижня.

Двійка символізує гармонію, кохання, дружбу, дипломатію. Цього дня корисно налагоджувати стосунки, відновлювати перервані зв’язки та, звичайно ж, проводити час із близькими.

Відео дня

Дзеркальна дата 22.02.2022: найсильніший енергетичний потік, здатний змінити ваше життя 1

Всесвіт цього дня сприятиме всім вашим планам та намірам. Але якщо вони будуть нести добро, позитив, розвиток і не порушувати кордони інших людей.

Цього дня, що називається «Усі зірки зійдуться»: у багатьох справах та починаннях вам сприятиме удача та благословення Всесвіту.

У вівторок, 22 лютого 2022 року краще встаньте раніше, щоб усе встигнути. Адже цього чарівного дня варто зробити наступне.

  • Скласти плани на наступний місяць або навіть рік наперед. Визначити цілі, виявити можливі перешкоди та загалом, описати стратегію ваших дій, розвитку тощо.
  • Зверніть увагу на найближчу людину, з якою вам доведеться прожити все життя – на себе. Зробіть щось приємне особисто вам — сходіть до спортзалу, кіно або на спа-процедури.
  • Постарайтеся провести день у дружній атмосфері порозуміння з близькими вам людьми.
  • Спробуйте налагодити стосунки з тими, з ким давно перебуваєте у сварці чи випадково втратили зв’язок.
  • Ваш духовний розвиток – у ваших руках. І Всесвіт вам всіляко підказуватиме сьогодні, куди рухатися далі і які духовні практики обрати.
  • Загадайте бажання в дзеркальну дату 22.02.22, і воно обов’язково здійсниться. Якщо ви ще не створили карту бажань на 2022 рік.

Що не можна робити 22.02.2022:

Цього дня не можна сваритися, конфліктувати, з’ясовувати стосунки з лайкою та криками. Саме в дзеркальну дату ваші слова, емоції та вчинки будуть вертатися до вас, подібно до дзеркала відбиваючись на вас чи ваших близьких.

Тому геть сум, тривогу, заздрість, злість та інші почуття, що вас руйнують.

Молодик в лютому

Молодик у лютому 2022 року відбудеться саме у перший день місяця — 1-го числа о 7 годині 47 хвилин за київським часом.

Це астрономічне явище пройде під знаком Водолія , який посилює прагнення людей до внутрішньої свободи та незалежності. Також це підходящий період для накопичення сил на нові звершення та важливі справи.

Проте не потрібно одразу активно діяти, Цей час більше призначений для планів, а також для загадування бажань. Також період молодика сприятливий для аналізу минулого, вилучення уроків, прощення старих образ і підготовки до серйозних починань.

Повня наприкінці зими пройде 16 лютого, о 18 годині 57 хвилин під знаком Лева, який сприяє активному, піднесеному та бадьорому настрою, а також дає відчуття сили і здатності поставити світ із ніг на голову.

Зазвичай у період повні і кілька днів потому люди не завжди можуть приймати адекватні рішення і схильні до помилок.

Сприятливі та несприятливі місячні дні у лютому-2022

У період молодика люди за допомогою своїх думок та вчинків здатні вплинути на свою долю. У цей час вони менше сваряться, краще розуміють оточуючих іа легше переносять хвороби. На молодика починається новий етап у житті. І те, як ми його проведемо, позначиться на нашому майбутньому.

Крім молодика, також сприятливими днями для планування вважаються:

  • 1, 11, 12, 15, 16, 17, 21, 22, 24, 25, 28, 28 лютого.

Підходящими днями у лютому-2022 для активних та рішучих дій, що приносять результат, є:

  • 2, 4, 9, 13, 19, 20 лютого. 

​​​​​​​У цей час з’являється енергія, сили, все задумане вдається виконати. Саме тоді можна відкривати фірми, підписувати договори, робити вклади. Але планувати нові справи не варто.

Несприятливі дні у лютому, в які, згідно з місячним календарем, слід проявити вдумливість та обережність: 

  • 3, 5, 6, 7, 8, 10, 14, 18, 23, 26 лютого. 

​​​​​​​У такі дні бажано не піддаватися спокусам і провокаціям, уникати скандалів та сварок, агресії та насильства.

 

Читайте також:

Стрілянина та КОРД у нічному клубі «Аура». Розповідаємо перші подробиці (ВІДЕО)

Ізраїльтян, які перебувають в Україні, попереджають про складну ситуацію. Що відомо?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up