Тренди цього сезону. Як модно носити шарф взимку 2022 року

Тренди цього сезону. Як модно носити шарф взимку 2022 року
  • Сучасні модниці за допомогою звичайного шарфа можуть суттєво урізноманітнити гардероб.
  • У 2022 році різноманітність модних кольорів дозволить жінкам підбирати варіант свого стилю, з урахуванням особистих уподобань.

Трендові та стильні шарфи цього сезону не тільки зігріють у рекордні холоди, але й ідеально доповнять ваш зимовий образ.

Мабуть, найуніверсальнішу модель, яку тільки можна вигадати, ми підглянули у стильних скандинавських блогерів. Великі мінімалістичні шарфи із щільної вовни з акуратною бахромою виглядають лаконічно та дорого.

Як модно носити шарф взимку 2022 року - фото 487175

Відео дня

Безперечним фаворитом був і продовжує свою переможну ходу модний в'язаний шарф у сезоні 2021-2022 року. Гарні шарфи з об'ємною і великою в'язкою, незвичайними переплетеннями ниток і відтінків, створюють чудові візерунки.

Як модно носити шарф взимку 2022 року - фото 487176

Крутим варіантом модного шарфа 2021-2022 стануть кашемірові варіації. Монохромні або з принтами: клітина, смужка, абстракція, модні кашемірові шарфи виглядають вишукано. Елегантні образи із шарфом із кашеміру в однотонному рішенні можна створити з пальта. Під куртку чудово підійде клітинний варіант.

Як модно носити шарф взимку 2022 року - фото 487177

Снуд можна носити не лише на шиї, а й пов'язувати на голову замість шапки. Такий трюк сподобається дівчатам, які цінують комфорт та тепло. А також тим, хто любить оригінальні та стильні в'язані речі.

Як модно носити шарф взимку 2022 року - фото 487178

Читайте також:

Алкогольні отруєння, побої та суіцидальні наміри. Кому на свята викликали швидку

Температурні гойдалки: синоптик розповіла про погоду до кінця тижня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up