Не тільки з цибулею та сіллю: рецепт смаженої картоплі зі спеціями

Не тільки з цибулею та сіллю: рецепт смаженої картоплі зі спеціями
  • Більшість господинь звикли смажити картоплю, використовуючи тільки сам овоч, трохи рослинної олії, сіль та цибулю.
  • Кулінари розповіли, як урізноманітнити цю просту страву і зробити її дуже ароматною та надзвичайно смачною.

Для приготування візьміть кілограм картоплі, оливкову олію для смаження, шматочок вершкового масла, морську сіль, кмин, мускатний горіх, імбир, пажитник, червоний гострий перець, свіжий базилік, куркуму, часник та одну велику цибулину, а також коріандр.

Сухі спеції змішайте в одному посуді і відкладіть, потім подрібніть свіжий базилік, часник і наріжте цибулю півкільцями.

Картоплю очистіть, наріжте середньою соломкою і швидко обсмажте на оливковій олії доти, доки вона злегка не підрум'яниться з усіх боків. Після цього до сковороди потрібно додати всі інші підготовлені інгредієнти, а також невеликий шматочок вершкового масла.

Відео дня

Ретельно перемішайте картоплю та потримайте на середньому вогні ще близько 2 хвилин. Після цього перекладіть обсмажену картоплю у форму і відправте в духовку, нагріту до 180 градусів, приблизно на 20 хвилин.

Секрети приготування картоплі спочатку на сковороді, а потім у духовці, полягає в тому, що у картоплі з'явиться хрумка золотиста скоринка, але при цьому всередині вона буде дуже м'якою.

 

Читайте також:

Вечір у колі родини. Десять кращих мотивуючих фільмів на реальних подіях

«Тепліша, ніж в попередні роки»: синоптик розповіла про погоду взимку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • vik n

    колись було и сало . але при нови влади  демократичние сало розкиш

keyboard_arrow_up