Готуємо домашню локшину на жовтках. Рецепт від «Подільської кухні»
- Вінничанка Олена Павлова на каналі «Подільска кухня» ділиться рецептами.
- У випуску кулінарка розповідає, як приготувати домашню локшину.
Відео виклали на Ютуб-каналі Олени Павлової. У дописі до сюжету йдеться:
«Рецепт цієї локшини я успадкувала від бабусі. Локшину можна готувати, з чим завгодно: м’ясо, риба, морепродукти, овочі, сир, гриби, горіхи, різноманітні соуси, але... спробуйте локшину зі шкварками та сиром і ви ніколи цей смак не забудете».
Пропонуємо вам переглянути відео, приготувати домашню локшину та поділитися враженнями у коментарях:
Читайте також:
У цей день вітайте народних митців та Марків. Історія та традиції 9 листопада
Дані про COVID: в Україні виявили 18 988 випадків. Скільки на Вінниччині?
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
Ols Kat
Юлія Король