У колі з сім'єю: чотири ідеальні фільми на вечір з осіннім настроєм

У колі з сім'єю: чотири ідеальні фільми на вечір з осіннім настроєм
  • Осінь — це не привід засмучуватись та вмикати ностальгію, адже можна налаштуватись на хороший настрій та переглянути вдале кіно. Ловіть порцію фільмів, які ідеально підійдуть для холодних осінніх вечорів.

Вечори стають холоднішими, а напої з льодом змінюються на чай, тому саме ідеально провести вільний час за якимось затишним фільмом.  Ми зібрали добірку гарних фільмів, щоб зустріти осінь з хорошим настроєм.

 

Почати знову

Сюжет: Грета та Ден мешкають у Нью-Йорку і випадкова зустріч об'єднує не лише їхні серця, а й творчість. Дівчина музикантка, а хлопець - колишній очільник музичного лейбла та легенда шоу-бізу. Тож не дивно, що це знайомство дозволяє їм створити дещо нове.

Почати знову, дивитись трейлер фільму онлайн:

Відео дня

Вік Адалін

Сюжет розгортається навколо чарівної Адалін, яка після незвичайної аварії припинила старішати. Тож вона виглядає завжди юною, але раз у 10 років повністю змінює свою особистість, оточення та роботу. Єдиними вірними супутниками залишаються донька, собака та сліпа подруга-піаністка. Але хто казав, що таке життя легке та захопливе?

Вік Адалін, дивитись трейлер фільму онлайн:

 

Амелі

Сюжет: молода парижанка Амелі працює офіціанткою, але обожнює стежити за людьми та життям міста. А її яскрава уява доповнює все це історіями. Аж поки на вокзалі вона не знаходить фотоальбом та вирішує повернути його власнику. І тепер у неї попереду ще ті пригоди.

Амелі, дивитись трейлер фільму онлайн:

Зелена книга

Сюжет: оскароносна стрічка розповідає історію мандрівки дуже талановитого піаніста та його водія. Тут не лише важлива історія, яка є реальною, а й справді прекрасна осіння атмосфера.

Зелена книга, дивитись трейлер фільму онлайн:

Хоч вечір восени й настає значно швидше, але це не причина сумувати та проводити його наодинці з собою. Тому зібрали кілька атмосферних та затишних фільмів, які дозволять насолодитись цим вереснем сповна.

 

Читайте також:

Зима близько: у Мінрегіоні нагадали, що має зробити кожен вінничанин

Якщо вимкнули світло. Шість способів, як зарядити мобільний телефон

Коментарі (2)
  • Татьяна Петренко

    А наших фільмів нема?
  • Valerii Rudkov

    Як без світла то дивитись?

keyboard_arrow_up