ТОП-5 ідеальних фільмів для осіннього вечора

ТОП-5 ідеальних фільмів для осіннього вечора
  • Хоч вечір восени й настає значно швидше, але це не причина сумувати та проводити його наодинці з собою. Тому зібрали кілька атмосферних та затишних фільмів, які дозволять насолодитись цим вереснем сповна.

Якщо вам набридло витрачати більше часу на пошук кіно, ніж на сам перегляд, то ця добірка точно стане у пригоді. 

Останнє кохання містера Моргана

Дуже атмосферна стрічка розповідає про американського професора Метью Моргана, який мешкає та працює у Парижі. Він викладає філософію, але давно вже втратив власний сенс життя. Раніше він мріяв провести старість саме у столиці Франції разом зі своєю коханою, але вона померла. Тож тепер його дні сірі та мало відрізняються. Але все змінює знайомство з молодою викладачкою танців.

Відео дня
v class="video-block">

Посмішка Мони Лізи

Сюжет фільму розповідає про Каліфорнію 1950-х, коли студентка Кетрін Вотсон зуміла отримати посаду викладачки з історії мистецтв у престижному Коледжі Веллсі. Вона має сучасні погляди на життя та справді обожнює мистецтво. Тому не дивно, що на своїх заняттях вона знайомить дівчат не тільки з прекрасним, а й з доволі складним місце жінок у тодішньому суспільстві. У консервативній школі Кетрін надихає студенток більше вірити у себе та боротись за власні бажання.

Осінь у Нью-Йорку

48-річний Вілл Кін має не лише ресторан у Нью-Йорку, а й неймовірну харизму, яка допомагає йому завжди купатись в увазі жінок. Якось під час прогулянки парком він помічає молоду Шарлотту Філдинг, а вже ввечері зустрічає її у власному ресторані, де дівчина святкує свій 22 день народження. Хоч у них і доволі велика різниця у віці, але Вілла це не зупиняє, тож він починає нову історію кохання. Але це триває аж до тієї миті, поки чоловік не дізнається, що Шарлотта невиліковно хвора.

Залягти на дно в Брюгге

Життя злочинців сповнене труднощів, тому коли шахраї Кен та Рей провалюють завдання у Лондоні, то отримують наказ залягти на дно у бельгійському містечку Брюгге. Інша країна і крихітне місто не надто подобаються їм спершу, але й тут можна знайти розваги. Принаймні, до того моменту, коли Кен отримує наказ позбутись свого напарника.

Річард говорить «Прощавай»

Розумний та поважний професор Річард в один момент розуміє, що його життя зовсім не так, яким би він хотів його бачити. І це розуміння йому приносить сумна звістка про те, що у нього рак і жити залишилось не так багато часу. Тож він вирішує розпрощатись з усіма правилами та обмеженнями, а також змінити вигляд навчального процесу.

 

Читайте також:

Цікаві серіали серпня 2022: ТОП 5 новинок, які ви могли пропустити

ТОП-5 прем'єр серпня 2022: нові серіали, які заслуговують на увагу

Коментарі

keyboard_arrow_up