Найкращі кінопрем'єри березня: що подивитись?

Найкращі кінопрем'єри березня: що подивитись?
  • Питання «Що подивитися?» виникає у нас дуже часто, коли ми вирішуємо переглянути якийсь фільм. 
  • Тому ми вирішили зробити добірку проектів, які можна буде подивитися у вінницьких кінотеатрах.

Смак Свободи

Молода дівчина-кухар втрачає роботу, бо її «висока кухня» нікому не потрібна у придорожному кафе. Вона тікає до Львова аби нарешті стати шефом у ресторані європейської кухні. Та унікальна знахідка – книжка забутої легенди української кухні Ольги Франко, змінює її життя назавжди.

Прем'єра 7 березня.

Відео дня
v class="video-block">

Панда Кунг-Фу 4

Цієї весни зустрічайте продовження улюбленої комедійної франшизи від DreamWorks Animation «Панда Кунг-Фу 4»! Здобувши три перемоги над лиходіями світового рівня завдяки неперевершеній відвазі та шаленим навичкам бойових мистецтв, легендарному воїну По нарешті світить відпочинок… Точніше, він мусить стати Духовним лідером Долини Миру.

Прем'єра 7 березня.

Я, «Побєда» і Берлін

Пригодницьку роуд-муві комедію «Я, «Побєда» і Берлін» зняли за мотивами однойменної повісті Кузьми Скрябіна. Робота вийшла у 2006 році. У 2008 року з'явилася аудіо книга, яку начитав сам автор. У серпні 2020 року StarMedia за підтримки Державного агентства України з питань кіно розпочала роботу над зйомками повнометражного фільму. Режисеркою стала Ольга Ряшина («Секс і нічого особистого»). Понад півроку обирали актора на головну роль. Творці зазначають, що це не документальний фільм-біографія, а художня стрічка. Знімали у Львові, Києві та Берліні. Зазначено (попередньо), що у фільмі пролунають кавери на відомі пісні Кузьми.

Про фільм. Шалені 90-ті. За три дні до запланованого концерту музикант-початківець Кузьма вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді». Кажуть, там є колекціонер, готовий обміняти жовту бестію на шестисотий «Мерс». Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій тачці, а хлопцям з гурту - встигнути на виступ. Вже з перших хвилин подорожі все, звісно, йде не за планом. Проте точно відомо одне: пригода допоможе героям знайти справжнє призначення.

Прем'єра 13 березня.

Проклята Діва

Сесілію, жінку побожної віри, тепло приймають у чудовій італійській місцевості, де їй пропонують посаду у знаменитому монастирі. Але Сесилія, погодившись на пропозицію, розуміє, що її новий дім приховує темні й жахливі таємниці.

Прем'єра 21 березня.

Ґодзілла та Конґ: Нова імперія

Епічна битва триває! Кінематографічний «Monsterverse» від «Legendary Pictures» розказує про події після вибухового протистояння у стрічці «Ґодзілла проти Конґа».

Цього разу нова небачена сила протистоїть могутньому Конґу та безстрашному Ґодзіллі і загрожує їхньому існуванню та…існуванню світу. «Ґодзілла та Конґ: Нова імперія» заглибиться в історію походження цих Титанів, таємниці Острова Черепа, а також міфічну битву, яка допомогла створити цих неймовірних істот і повʼязала їх навіки із людством.

Прем'єра 28 березня.

Лишайся онлайн

Гостросюжетна драма про дівчину Катю, якій випадково дістається ноутбук незнайомого чоловіка. Катя ховається від ракетних обстрілів вдома, намагаючись знайти власника ноутбуку, який зник після російських ударів. Ризикуючи своїм життям та життям близьких, Катя намагається врятувати незнайомих українців. Історія українців, не супергероїв, у яких не залишається вибору, окрім як стати героями.

Прем'єра 28 березня.


Читайте також:

Впізнають і просять розрубати тушку. Дізналися в Ірини Пруднікової про її участь у «Майстер Шеф»

В Прибузькому лісництві вирізають 2.4 гектари лісу. Навіщо і чи це законно?

Коментарі (1)
  • Читач00

    Добірка супер.

keyboard_arrow_up