Своє 95-річчя калинівчанка відзначила з сестрами, яким 98, 84 та 82 роки

Своє 95-річчя калинівчанка відзначила з сестрами, яким 98, 84 та 82 роки
  • У Калинівці вітали двох ювілярок. Одній жінці виповнилося 90 років, а іншій — 95. Найстаршу прийшли привітати її сестри, які теж мають поважний вік.

В останні дні листопада ювілейні дні народження відсвяткували жительки Калинівки Єлизавета Юхимівна Гаврилюк та Надія Кіндратівна Марківська. Про це інформує Калинівська міська рада.

— Єлизаветі Юхимівні Гаврилюк виповнилося 95 років. Ювілярка добре пам’ятає важкі роки голоду, війни, до дрібниць в пам’яті закарбувалися всі випробовування, які випали на її долю. На щастя, уся родина Єлизавети Юхимівни вижила у роки голодомору і нині у свої 95 років жінка радіє життю разом із своїми сестрами, яким виповнилося 98, 84 та 82 роки, — йдеться у повідомленні. — Єлизавета Юхимівна за освітою вчителька географії, біології та хімії. Свою педагогічну діяльність починала у Кураві, нині Дружелюбівці, потім перейшла працювати у Калинівку. Має ювілярка двох дітей, трьох онуків та п’ятьох правнуків, з якими ділиться своїми спогадами та життєвим досвідом.

Відео дня

Також вітали Ніну Марківську, якій виповнилося 90 років. Жінка активна, любить гуляти на свіжому повітрі, вишиває бісером та готує смачні страви для родини.

— Все життя Ніна Кіндратівна пропрацювала вихователькою в дитячому садочку на залізниці. Не одне покоління маленьких калинівчан робили свої перші дитячі кроки під її опікою, — зазначають у міськраді. — Багата ювілярка і на власних дітей та онуків. Має двох доньок, четверо онуків, шестеро правнуків і одного праправнука.

 

Читайте також:

Свято Миколая, Різдво та Новий рік. Календар державних та релігійних свята на грудень 2021

Де у грудні 2021 запланували відключити світло? Графік на місяць

Магнітні бурі у грудні 2021: календар небезпечних дат та як вберегти здоров'я

Коментарі (7)
  • Lidia Saika

    Здоровя вам! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
  • Анатолий Бусурин

    Главное что прививку не подарили
  • Лариса Бондарь

    Дай Господи здоров'я усім сестрам.
  • Ніна

    Здоровя вам

keyboard_arrow_up