Завод «Вінницяпобутхім» розширив асортимент побутової хімії і косметики

Завод «Вінницяпобутхім» розширив асортимент побутової хімії і косметики
  • Вінницький промисловий завод «Вінницяпобутхім», який відновив свою роботу влітку минулого року, продовжує вдосконалювати та розширювати асортимент побутової хімії та косметики.

На заводі «Вінницяпобутхім», який працює під управлінням компанії «Крайтекс-Сервіс» розширили асортимент побутової хімії та косметики. Про це повідомив заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний.

Посадовець зазначив, що на заводі почали випускати нову лінійку рідких засобів для прання у новому збільшеному форматі: об'ємом 4 і 5 літрів. Це гелі Pride, Polar Shine та МАКС.

Відео дня

З конвеєрів промислових ліній також виходять всім відомі пральні порошки та косметика бренду «Вухастик», засоби для чищення та миття «Sarma» та інші торгові марки. Пластикова тара, до речі, теж від вінницького виробника.

— Виготовлений на вінницькому заводі «Вухастик» вже продають у Молдові. Паралельно готується вихід продукції українського виробництва на європейський ринок, — розповів Андрій Очеретний.

На підприємстві працюють 125 людей, штат продовжує розширюватися і тому є вакансії для нових співробітників у місцеву лабораторію та на виробництво.

Це промислове підприємство, яке тривалий час було лідером України у виробництві побутової хімії та косметики, під час війни змогло відновити свою роботу і зробити вагомий внесок у розвиток економіки України. Завод працює на розвиток українського ринку, сплачує податки до державного бюджету, підтримуючи цим українську армію.

 

Читайте також:

Учасниця «Майстер Шеф» та переселенка відкрила бізнес у Вінниці. Дізнались, чим саме вона займається

Мережа лабораторій «Сінево» повідомила про ймовірне закриття відділень в регіонах через ДБР

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up