Завод стояв вісім місяців. У Гнівані відновили стратегічне виробництво

Завод стояв вісім місяців. У Гнівані відновили стратегічне виробництво

«Гніванський завод спецзалізобетону» не працював протягом восьми місяців. Тиждень тому завод  відновив виробничу діяльність.

Вісім місяців тому «Гніванському заводу спецзалізобетону»  заблокували рахунки через кредити. Також людям тривалий час не платити зарплату. Три місяці тому змінили адміністрацію та призначили головою Правління Олега Хардикайнена.

За інформацією вінницької ОДА, наразі рахунки змогли розблокувати, заборгованість по заробітній платі та кредитам погасили та підприємство запустили. Вже домовилися на поставку сировини і, найголовніше – підписали вигідні для підприємства контракти.

Відео дня

— На сьогоднішній день на підприємстві працює вже 493 людини, і кожного дня працівники повертаються все більше: за тиждень знову було прийнято на роботу 18 осіб. З понеділка нам вже вдалось  вийти на 8-ми годинний робочий день. Працюємо трьома бригадами  і лише на замовлення, не на склад. Щодо обсягу виробленої продукції, то на сьогодні ми вже випускаємо 1500 шпал на день, — розказує керівник Олег Хардикайнен.

За його словами, керівництво заводу має великі плани, адже таке виробництво сьогодні потрібне і місту, і області, і країні.

Довідка: «Гніванський завод спецзалізобетону» спеціалізується на виробництві залізобетонних шпал, опор контактної мережі для електрифікації залізниць, напірних та безнапірних труб різного діаметра, стійок освітлення для електромереж, плит та інших залізобетонних конструкцій.

Читайте також:

В Гнівані взбунтувались люди. Цех заводу хочуть перевезти в інше місто (ВІДЕО)

Тринадцять працівників залізобетонного заводу госпіталізували через півгодини роботи із щойнозавезеною речовиною для змащування форм

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Задунайский Торонтуй

    Коммунисты построили. Рогули розвалили. Но вроде восстановили как.

    Перемога.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up