З 1 листопада ціна газу для вінничан зросла на 35%. Скільки платитимуть?

З 1 листопада ціна газу для вінничан зросла на 35%. Скільки платитимуть?
  • Ціни на газ в листопаді знову пішли вгору.
  • Вінничани, які підключили тариф «Річний», продовжуватимуть сплачувати за газ по ціні, яку зафіксували при переході на новий тариф.

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» встановила ціну на природний газ для побутових клієнтів у листопаді 2020 року на рівні 6,33 грн/куб. м з ПДВ та без урахування вартості розподілу (доставки). У порівнянні з жовтнем ціна газу зросла на 34,7%.

Про це повідомляється на сайті компанії.

— Ціна на природний газ в листопаді в рамках тарифу «Місячний» складає 6,33 грн/куб.м. з ПДВ (без вартості розподілу). Для тих клієнтів, які у листопаді підключать тариф «Річний», ціна газу на наступні 12 місяців становитиме 6,45 грн/куб.м з ПДВ (без вартості розподілу). Натомість, клієнти, які підключили тариф «Річний» в попередні періоди продовжуватимуть сплачувати за газ по ціні, яку зафіксували при переході на річний тариф, — розповідають у відомстві.

Відео дня

Зазначений тариф дає змогу застрахуватися від подальших цінових коливань та зробити витрати на газ планомірними. Однакові щомісячні платежі в рамках тарифу «Річний» допоможуть знизити фінансове навантаження на сімейний бюджет в опалювальний період, коли споживання газу більше, а ціна на нього вища, ніж у міжсезоння.

Крім того, до 31 жовтня включно ще можна встигнути підключити тариф «Річний» по ціні 5,24 грн/куб.м з ПДВ.

Зміни цін на газ в листопаді обумовлені, в першу чергу, сезонним фактором та збільшенням оптової ціни на блакитне паливо. Разом з тим, з серпня ГК «Нафтогаз України» пропонує своїм клієнтам газ за найкращими цінами. Нагадаємо, що ГК «Нафтогаз України» формує ціни тільки для своїх побутових клієнтів. Якщо клієнти інших газопостачальних компаній мають бажання отримати газ за цінами ГК «Нафтогаз України», то їм потрібно змінити постачальника.

Зробити це можна онлайн:

Ціна природного газу для побутових споживачів «Вінницягаз Збут» у листопаді 2020 року становитиме 8,85455 грн за м куб.
У перерахунку на енергоодиниці вартість становитиме 0,8353 грн/кВт-год.

Нагадаємо, «Нафтогаз» різко підвищив ціни на газ для населення в серпні-вересні. Газопостачальна компанія встановила ціну на природний газ для побутових клієнтів у вересні 2020 року на рівні 4,70 гривень за кубометр без урахування вартості розподілу (доставки).

У вересні за куб блакитного палива вінничани платити 5,5 гривень.

У серпні газопостачальна компанія «Нафтогаз України» визначила річну ціну на газ для населення на рівні 4,73 гривень за кубометр з ПДВ та без урахування вартості розподілу (доставки).

 

Читайте також:  

Науковці визначили основний спосіб передачі коронавірусу. Це знання допоможе краще захиститися

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (204)
  • Dima Piddubnu

    слава україні ,
  • Ruslan Dubrovin

    дада
  • Светик Яковец

    Чим платити???? Ви нас і так вже без хліба та трусів лишили!!!!!!

    Ruslan Dubrovin reply Светик Яковец

    Светик Яковец дада

    Ols Kat reply Светик Яковец

    Не купуйте газ
  • Галина Ковальчук

    А що взимку буде?Страшно подумати,на батареї іній,а в платіжках чотири значні цифри.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up