Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці

Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці
Фото ілюстративне
  • Якщо ви хочете мати власний бізнес, але не хочете займатися його створенням, можна придбати вже готовий. Наразі у Вінниці можна знайти десятки оголошень про продаж кав'ярень, барів, салонів краси, СТО та іншого бізнесу. Що та за скільки продають?

Якщо застосувати фільтри на платформі OLX та вибрати «Готовий бізнес Вінниця», з'явиться 31 оголошення про продаж власної справи «під ключ». 

Серед них ми знайшли заклади швидкої їжі, кав'ярні, бари, шиномонтаж, студію вокалу, манікюрний салон, зоомагазин тощо. Найдешевший з нашого переліку бізнес обійдеться новому власникові в менш як 100 тисяч гривень, а вартість найдорожчого перевищує 2,5 мільйона. 

Приміщення, що в них знаходиться бізнес, зазвичай в оренді й не належать продавцям. Чи не всі пишуть про налагоджені постачання товарів й постійну клієнтську базу. Дехто з продавців готовий перший час консультувати нових власників бізнесу. 

Відео дня

Салон краси

Продають готовий бізнес для манікюру. В оголошенні йдеться, що салон має власну клієнтську базу та повний комплект обладнання. 

Вартість: 98,2 тисячі гривень (2500 $)

Автомийка

В районі мікрорайону Академічний можна придбати бізнес, що включає автомийку, хімчистку та послугу полірування кузова авто. У вартість входить обладнання: мийка високого тиску, пилотяг, стабілізатор току, відеоспостереження тощо. 

Вартість: 153,2 тисячі гривень (3900 $)

Зоомагазин

Авторка оголошення пише, що зоомагазин діючий та прибутковий. Продають його через переїзд за кордон. Приміщення знаходиться на вулиці Дачній. Договір оренди діє до 2028 року. Є власна клієнтська база. Зоомагазин продається з товаром, обладнанням та стелажами. Площа 15 квадратних метрів. 

Вартість: 198,9 тисячі гривень (4700 $)

Заклад фаст-фуд

Заклад має дві зали та складське приміщення. Перелік обладнання включає холодильник, морозильну камеру, телевізори, камери відеонагляду, фритюр, грилі тощо. В оголошенні також вказано, що заклад прибутковий, має налагоджену систему постачання усього необхідного та постійних клієнтів. 

Вартість: 420 тисяч гривень (10 700 $)

Студія вокалу

Студія має дві локації у жвавих мікрорайонах Вінниці. Працює дев'ятий рік, тому, запевняють в оголошенні, має велику базу учнів. У студії діє кілька творчих напрямків, зокрема вокал, класи фортепіано та гітари. Продають через переїзд. 

Вартість: 589 тисяч гривень (15 000 $)

Заклад фаст-фуд

Цей заклад швидкого харчування має площу в 60 квадратних метрів, укомплектовану технікою для приготування бургерів, шаурми та ролів кухню й залу на 17 посадкових місць. У заклад підведені всі комунікації, а для літнього періоду є власна літня тераса.

Вартість: 589 тисяч гривень (15 000 $)

Кав'ярня

Приміщення має 94 квадратних метри площі та включає дві великі зали. В одному з них можна проводити заходи. У вартість придбання входить й обладнання, зокрема дві кавомолки, кавомашина, посудомийна машина, морозильна камера, вітрина для десертів тощо. 

Вартість: 668 тисяч гривень  (17 000 $)

Шиномонтаж

Готовий бізнес можна придбати в районі авторинку. В оголошенні пишуть, що новий власник отримає обладнання для виконання різних видів роботи та клієнтську базу. Продається через виїзд власника за кордон. 

Вартість: 746 тисяч гривень (19 000 $)

Бар

Коктейль-бар знаходиться в самому центрі Вінниці. У вартість продажу входить барне та кухонне обладнання, меблі, елементи декору тощо. Авторка оголошення пише, що заклад працює, має постійних клієнтів, добре підібраний колектив та постачальників продукції. 

Вартість: 1,08 мільйона гривень (27 500 $)

Бар

Найдорожчий вінницький бізнес, виставлений наразі на продаж знаходиться на Вишеньці. Має 100 квадратних метрів площі та дорогий ремонт, стилізований під відому відеогру. Заклад продають через зміну діяльності власника. 

Вартість: 2,55 мільйона гривень (65 000 $)

Читайте також:

У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку

Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Stas

    Петя, ти?

keyboard_arrow_up