Вінничанам розповіли, яку допомогу можуть отримати сім’ї Захисників та Захисниць

Вінничанам розповіли, яку допомогу можуть отримати сім’ї Захисників та Захисниць
  • Департамент соціальної політики міської ради надає соціальну та психологічну підтримку сім’ям вінницьких військовослужбовців.

Департамент соціальної політики Вінницької міської ради здійснює супровід сімей, в яких є Захисники чи Захисниці.

— Наші фахівці запитають, чи маєте ви потребу в отриманні гуманітарної допомоги, чи необхідна комусь із членів вашої родини психологічна підтримка, чи є потреба в працевлаштуванні, чи є необхідність в юридичній допомозі і тому подібне. Ми маємо на меті здійснювати повний психосоціальний супровід родин, в яких є Захисники чи Захисниці, — говорить директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Департамент соціальної політики міської ради запрошує членів сімей, в яких є діючі військовослужбовці — звертатися за номерами:

Відео дня
  • 50-83-89, 068-98-38-390 (Управління соціального захисту населення «Правобережне», м. Вінниця, просп. Космонавтів, 30, ІІ поверх),
  • 50-86-71, 068-98-38-340 (Управлінні соціального захисту населення «Лівобережне», м. Вінниця, вул. Замостянська, 7, ІІ поверх),
  • 068-98-38-318 (Департамент соціальної політики Вінницької міської міської ради, м. Вінниця, вул. Соборна, 50, кім.101 «Громадська приймальня»).

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

На війні біля Бахмута загинув військовий Олександр Волос з Браїлова

«Він був ідеальним прикладом для дітей»: пам'яті Героя Володимира Гаврилюка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up