В Вінниці на заправці «набадяжили» майже 22 тони палива на 620 тисяч

В Вінниці на заправці «набадяжили» майже 22 тони палива на 620 тисяч

Вінницька заправка продавала автомобілістам неякісне пальне. З цистерн вилучили 22 тони. Справою займається прокуратура.

«За погодженням з прокуратурою Вінницької області, працівниками Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області на одному з підприємств м. Вінниці, вилучено нафтопродукти сумнівної якості, які зберігались без жодних підтверджуючих та необхідних документів», - повідомляють в прес-службі прокуратури Вінницької області.

У слідства є достатні підстави вважати, що групою осіб здійснюється незаконне виготовлення паливо-мастильних матеріалів з недоброякісної сировини шляхом змішування різних компонентів та підвищення октанового числа. 

Відео дня

Цю «бодягу» продавали споживачам без жодних дозвільних документів.

«Виявлено та вилучено майже 22 тони палива сумнівної якості орієнтовною вартістю 620 тис гривень та різного роду обладнання для зберігання та змішування нафтопродуктів приблизно на 420 тис гривень», - зазначають в відомстві.

Призначали експертизи та проводяться інші слідчі дії, направлені на встановлення джерел походження нафтопродуктів, способів їх виготовлення та подальшого збуту.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Юра

    а на інших заправках міста не бодягу продають?))
  • Yury Smirnov

    Яка заправка? Назва?
  • Yury Smirnov

    620 чи 420 тис грн?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up