У 10-річної Даші - рецидив раку. Дівчинка у реанімації. Потрібно 37,5 тисяч доларів

У 10-річної Даші - рецидив раку. Дівчинка у реанімації. Потрібно 37,5 тисяч доларів

У десятирічної Даринки з Вінниці діагнозували пухлину(гліома) стовбуру головного мозку. Два роки тому дівчинка перемогла хворобу. Але біда повернулася. Зараз вона у кому та без нашої допомоги їй не вижити. Терміново потрібно 37,5 тисяч доларів.

Два роки тому українські медичні заклади не мали можливості врятувати Даринку. Надію дали в Туреччині. Гроші на лікування збирали всім світом. Після лікування хвороба відступила.

Але, нещодавно стан Даринки погіршився. Дівчинку забрали Вінницьку обласну дитячу лікарню.

Лікарі приголомшили результатом : гліобластома (grade IV) спинного мозку.

Відео дня

- Щойно Дашу забрали у реанімацію. Стан передкоматозний "ступор", - повідомила мама дівчинки. - Вчора вона дивилась своїм дитячим, але вже дорослим поглядом нам у вічі з надією почути, що мама і татко врятують іі, що все буде добре! Але, нажаль, в нашому важкому світі, де дуже багато (не всі, але основна більшість) питань вирішують гроші, яких у сім’ї просто немає!.. Немає... тому що все, що мали вже віддали!

«Два роки назад ми всі разом боролися за життя Дашки, а зараз ми знову вимушені просити допомоги! Ми не справимось без вас!» - каже рідна тітка дівчинки.

Дашку чекають на лікування в Санкт-Петербурзі, питання лише у 37,5 тисяч доларів, яких просто немає.

 - Ми кричимо, благаємо, молимо - СПАСІТЬ ДИТИНУ, ДОПОМОЖІТЬ! - звертається матір Даринки.

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ НАДАННЯ ДОПОМОГИ: 

картки відкриті на ім’я Мартинюка Петра Володимировича ( батько Даринки)


Приватбанк

  • Гривня: 5168 7422 04 68 6335 ;
  • Доллар: 4149 6293 9258 9016;
  • Рублі рос.: 4731 2191 0870 9167;
  • Євро: 4731 2191 0870 1818 . 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Наталія

    На скільки мені відомо ця дитина померла(
  • Oksana Osyka

    Я раджу звернутися в ПП «Міжнародний оздоровчий центр «ПІМ», м. Хмельницький, де Генеральний директор Центру, Яремчук Ніна Іванівна, розробила інноваційний метод біоінформаційної реабілітації імунітету по сумісному прийому авторських дієтичних добавок "Відновлення" і "Відродження".  Це є повна перемога над раком, тому що  Ніна Іванівна Яремчук, зробила добавки дієтичні «Відновлення» і «Відродження» з повною біоінформаційною, біохімічною і біоенергетичною  сумісністю зі всіма клітинами організму людини, тому при їх сумісному прийомі власний імунітет людини стає активний і відбувається імунна відповідь на хворобу, йде повне знищення ракових клітин і клітин з порушеною функцією, і це знищення по-перше відбувається на біоінформаційному рівні, чого не мають ні один метод лікування організму людини. За 15 років вже багато людей пройшли авторську Оздоровчу Програму по сумісному прийому добавок «Відновлення» і «Відродження», автором яких є Ніна Іванівна, і повернули собі своє здоров’я і хвороби до них не повертаються. Тому що завдяки добавкам Ніни Іванівни відбувається імунна реабілітація і з’являється стійка імунна відповідь організму на клітини з порушеним генетично запрограмованим апоптозом. І також відбувається відновлення правильного рівня життєдіяльності і функціонування клітин на біоінформаційному рівні, а це є ліквідація генетичної поломки в клітині. Це дуже хороші результати по поверненню здоров’я.
    Ось сайт Центра: www.mocpim.com
    Тел. +38 098 381 64 07, +38 066 658 83 43.

    Big Pen reply Oksana Osyka

    Якщо згодні на післяоплату по одужанню, то чому б і ні)

    Любов reply Oksana Osyka

    Ви вважаєте, що дієтичні добавки здатні здолати рак. Навіщо ви таке радите людям, які у відчаї?

    Ніна Драган reply Oksana Osyka

    Надіятися на допомогу такої "фірми" - втрачати час. Якби було хоча б кілька успішних результатів, вони були б найвідоміші не лише в Україні.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up