Ціни на газ для населення на період війни мають залишитися без змін

Ціни на газ для населення на період війни мають залишитися без змін
  • Під час війни тарифи на газ для населення не зміняться. Про це повідомляють в Офісі Президента.

Ціна на газ для населення повинна залишатися без змін, а різницю у вартості може компенсувати держава. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко після селекторної наради за участю представників НАК «Нафтогаз», міністрів, голів обласних військових адміністрацій та мерів міст.

Тимошенко наголосив, що нині напрацьовується механізми компенсації державою дельти між ринковою вартістю газу та чинним тарифом для споживачів підприємств «Теплокомуненерго». Після оцінки всіх варіантів відповідний законопроєкт буде подано на розгляд до Верховної Ради.

«Основна мета законопроєкту, який зараз розробляється, — збереження чинних тарифів на газ та тепло для населення як мінімум на час війни», — говорить Тимошенко.

Відео дня

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Макс Рокатанский

    З такими цінами та тарифами, краще зразу в плєн на 3-х разове пітаніє)))))
  • Олег Каськов

    Я ні на що не натякаю,але... Про підвищення цін на газ оголосили відразу після того,як у Фірташа відібрали всі "Облгази"... Трохи дивно,вам не здається?
  • Valentina Valentina

    Чомусь досить часто крутиться тема про тарифи на газ,тоже на місці по ходу не буде стояти,як паливо та інше.Понятно,що війна,але цікаво чим його все оплочувати.А потім пишуть,що вінничани заборгували мільйони
  • Олег Каськов

    Кажуть в офісі президента? Ну,казати можна що завгодно. А потім відмовитися від цих слів,знайшовши безліч "об'єктивних" причин. Або просто не коментуючи нічого.
    Потрібне офіційне рішення ВР.
    А  Тимошенко... Ми вже знаємо одну людину з таким прізвищем і "газове питання",пов'язане з нею.

keyboard_arrow_up