ТОП-8 електромобілів, які продають у Вінниці. Ціна та стан вживаних машин

ТОП-8 електромобілів, які продають у Вінниці. Ціна та стан вживаних машин
  • Напевно, єдині водії, які не потерпають від бензинової кризи — це власники електрокарів.
  • Переглянули оголошення на auto.ria.com, щоб дізнатись, за скільки можна придбати вживаний електромобіль у Вінниці.

Дефіцит пального, черги на заправках, стрімке зростання цін, які спостерігається цією весною — це все не для водіїв, які керують електромобілями.

Ба більше, у місті нині спостерігається зростання попиту саме на електрокари. 

— Відколи в Україні, через повномасштабну війну почалась паливна криза, ми практично одразу відчули попит на наші автомобілі. Якщо раніше ми продавали по 5-6 сітікарів за місяць, то тепер замовлення отримуємо щодня. Від 10-х чисел березня. Ще коли купити бензин, чи дизель видавали по 20 літрів, — розповіла Ірина, власниця одного з магазинів продажу електромобілів.

Відео дня

Ще вона додала, що на один електромобіль мають до десяти покупців. Тому ми переглянули, за яку ціну та в якому стані продають електромобілі у нашому місті. І за даними auto.ria.com, наразі маємо дев’ять пропозицій. Далі оголошення: від найдешевшого до найдорожчого.

Автор оголошення Олексій продає власне авто, яке має пробіг 134 тисячі кілометрів. За його словами, з ходовою проблем немає, по кузову — вм’ятинка на капоті та кріплення дзеркала (привід для торгу).

За словами автора оголошення, автомобіль проходив регулярні техогляди, а реальний пробіг по місту — 110 кілометрів на одному заряді, з увімкненим кондиціонером; узимку — 60 кілометрів. Зарядка в комплекті оригінальна, на 3,3 кіловата.

ОГОЛОШЕННЯ

Автор оголошення стверджує, що автомобіль купували на аукціоні цілих авто, у Мангаймі, США. Тому вся машина у рідній фарбі, без ДТП та інших пригод.

Має пробіг 108 тисяч кілометрів; на одному заряді проїжджає 130-150 кілометрів, що залежить від стилю кермування.

Цей «Фіат» у максимальній комплектації: є люк на даху, диски, рідна оптика, є датчики тиску в колесах та гарна аудіосистема. Плюс, новому власнику дістануться два комплекти гуми на колеса; два ключі, сервісна книжка.

Машина нещодавно пройшла техогляд і ремонту не потребує.

ОГОЛОШЕННЯ

Машина у кольорі «чорний металік», має 118 тисяч кілометрів пробігу, та побувала в ДТП.

Втім автор оголошення вказує, що були «мінімальні пошкодження» і цей автомобіль в ідеальному стані. Ще продавець вказує, що батарея 28 кВт, і те, що цей «Мерседес» тільки на продажу: обмін не цікавить.

ОГОЛОШЕННЯ

Цей автомобіль продавець Дмитро описав «як нове»:

«Машина не бита, не подряпана, має 100% відповідність заявленого пробігу (60 тисяч кілометрів). Гарантія на акумулятор — сім років. Машина вміє самостійно паркуватись та багато іншого», — вказано у повідомленні.

ОГОЛОШЕННЯ

Стан автомобіля — «як новий». Має 89 тисяч кілометрів пробігу. Колір кузову — сірий металік.

Салон — темна шкіра, є клімат-контроль та повна начинка по електроніці (електропідсилювач керма, аудіосистема, парктронік, центральний замок, бортовий комп’ютер, рідна оптика, подушки безпеки для водія та пасажирів).

ОГОЛОШЕННЯ

У оголошенні вказано, що цей «Рено» — один із перших Renault Zoe в Україні у рестайлінгу.

Має максимальну комплектацію: батарея на 52 кВт з функцією швидкої зарядки, є підігрів керма, сидінь, велика центральна панель, парктроніки, електроручник, датчики контролю смуги, світла та дощу, вмонтована мапа з камерами швидкісного режиму, аудіосистема від JBL.

ОГОЛОШЕННЯ

За словами продавця, цей автомобіль має всього 12 тисяч кілометрів пробігу.

Окрім того, в оголошенні вказано, що авто у максимальній, преміальній комплектації. А це: шкіряний салон, акумулятор на 54 кВт та запас ходу на 400 кілометрів.

ОГОЛОШЕННЯ

Авторка оголошення зауважила, що цей автомобіль має батарею 75 кВт, запас ходу 500 кілометрів на одному заряді, функцію автопілоту.

Проте, автомобіль був у ДТП та має 58 тисяч кілометрів пробігу.

ОГОЛОШЕННЯ

 

Читайте також:

Я не був п'яним»: після зупинки автівку депутата обласної ради забрали на арештмайданчик

Постанов на понад три мільйони. У Вінниці відновили роботу інспектори з паркування

Фіксація порушень повертається. У Вінниці запрацюють чотири камери (ПЕРЕЛІК АДРЕС)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Риєлтор Павло Миколайович

    Мда уж, на початку війни тільки Ліфи з вбитою батареєю в SOH 50%-65% були по 6500, а деякі і 6000. І на сайті їх тоді було 4 шт.,  хоча і швидко розкупили. Потім на 7-12 тис., по Вінниці, 14 штук Ліфів було з 2013-го року.



    А зараз просто з розуму сходять! На тисячі 2-3 підвищили, бо заправитись не можна:(

keyboard_arrow_up